Ünlü çiftin boşanma nedeni üçüncü bir şahıs mı?

Ata Demirer: ''Aramıza üçüncü kişi...''

resim yok
14 Kasım 2014 - 10:11
Magazin

Ata Demirer: ''Aramıza üçüncü kişi...''

Ata Demirer, Özge Borak'tan boşandıktan sonra ilk kez kameralara yakalandı ve ayrılıkları ile ilgili açıklama yaptı.


Özge Borak ve Ata Demirer magazin dünyasının en çok sevilen evli çiftlerindendi. Ancak aralarına kara kedi girdi ve ünlü isimler geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı.

 

CİHANGİR'DE ORTAYA ÇIKTI

Önceki gün Cihangir'de ortaya çıkan Ata Demirer ise, boşanmalarının üçüncü bir şahısla ilgisi olmadığını, Özge Borak'la birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek ekledi:

 

'DOSTLUĞUMUZ SÜRÜYOR'

''Biz iyi arkadaşız. Birlikte birçok şey yapabiliriz. Dostluğumuz devam ediyor. Ailelerimiz de görüştü, bu birlikte alınan bir karar.''

 

 

BORAK DA KONUŞTU

Sabah saatlerinde boşanan Özge Borak ise akşam BKM çıkışı görüntülendi.

Oyuncu, davayı kimin açtığı yönündeki soru için ''Davayı Ata Bey açtı. Birimizin açması gerekiyordu'' dedi.[reklam]

'FİLM YAPACAĞIZ!'

2 yıllık eşi Özge Borak'tan tek celsede anlaşmalı olarak boşanan Ata Demirer ise ''Boşanmamızın üçüncü şahıslarla ilgisi yok. Dostluğumuz sürüyor. Gelecek yıl birlikte film yapacağız'' dedi.

Demirer, bir süre önce Borak'ın Twitter hesabını ele geçirip ''Ata beni aldattı, boşanıyoruz'' tweeti atan hackerların hatırlatılması üzerine ''O kişilerden şikayetçi olduk. Takipteyiz. Kim yaptıysa Allah'ından bulsun!'' diye konuştu.

 

 

OLAY TWEET'E KONU OLAN ÜÇLÜ BİR ARADA

Boşanmanın ardından, Özge Borak'ın Twitter hesabından bir ay önce atılan ''Ata gibi bir herifle birlikte olduğum için utanıyorum. Beni Serra Yılmaz ile aldatıyor'' tweet'i yeniden gündeme gelmişti.


O tweet'in ardından Borak'ın Twitter hesabının hacklendiği söylenmişti.

 

 

 

SERRA YILMAZ DEĞİL, SERA TOKDEMİR!

Güneş gazetesinde yer alan habere göre; magazin kulislerinde kulaktan kulağa dolaşan iddiada Serra Yılmaz olarak adı yazılan oyuncunun aslında "Sera Tokdemir" olduğu öğrenildi. 33 yaşındaki Tokdemir'in eski evliliğinden Boran adındaki bir de oğlu var.

 

 

ATA DEMİRER REKORA DOYMUYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin