Ünlü çiftin ikizleri doğdu! Bebeklerin adı ne oldu?

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini kucaklarına aldı.

Berfin Sengil
22 Ocak 2024 - 13:54
Magazin

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında evlendiği Yasemin Şefkatli ile ikiz bebek bekliyordu. Çiftten geçtiğimiz gün sevindiren haber geldi. Bebeklerin adı da böylelikle netlik kazanmış oldu.

İsimleri Belli Oldu

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin bebeklerine koydukları ismin babalarının adı olduğu açıklandı. İkisi de oğlan olan bebeklerin birinin adı İbrahim Ayel, diğerinin Sinan Emir olarak belirlendi.

Yasemin Şefkatli, eşi İdo Tatlıses ile bebek bekledikleri haberini sosyal medyadan duyurmuştu. "Ailemiz büyüyor diyelim mi o zaman? Sonunda güzel haberi biz de verelim, ikizler geliyor" denilerek açıklanan haber sonunda nihayet bulmuş oldu.

Bir röportajda, İdo Tatlıses'in babalığa hazır olup olmadığı sorulan Yasemin Şefkatli, "İdo'nun saçı beyazladı. Benden daha çok yorgun. Bizim için biraz zor bir süreç. İdo da benim gibi çok mutlu ve heyecanlı, bakalım bekliyoruz" diyerek karşılık vermişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin