Ünlü fenomen hayatını kaybetti

Kansere karşı mücadelesiyle tanınan ünlü fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Parlak vefat haberini, eşi Savaş Parlak duyurdu.

ozan
13 Kasım 2023 - 16:29
Magazin

Fenomen Ayşenur Parlak, 12 yaşından beri kanserin farklı türleriyle mücadele ediyordu. Parlak, dün akşam saatlerinde yoğun bakıma alınırken, ünlü fenomenin hayatını kaybettiği haberi, eşi Savaş Parlak tarafından duyuruldu. 

23-11/13/ekran-goruntusu-439-1699882863.png

Savaş Parlak yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü:

Hüküm Allahın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Malesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek

23-11/13/parlak.png

1986 doğumlu Ayşenur Parlak ilk kez 12 yaşındayken kemik kanserine yakalandı. Zorlu bir tedavi süreci sonrası kemik kanserini yenen fenomen, 27 yaşında meme kanserine yakalandı. 33 yaşındayken kolon kanserine yakalandığını öğrenen Parlak, Ağustos ayında kolon kanseri oldu ve karaciğerinde de tümör olduğu anlaşıldı.

23-11/13/ss-1699882930.jpg

10 Amazon - Yüksek Doz Yaşam” kitabının yazarlarından biri olan bir çocuk annesi Ayşenur Parlak, tedavi süreçleriyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin