Ünlü futbolcunun eşine ceza kesildi

Emekli futbolcu Hakan Balta'nın sosyal medya fenomeni eşi Derya Balta'nın sosyal medyadaki bir paylaşımı nedeniyle Ticaret Bakanlığı tarafından ünlü isme 346 bin TL para cezası kesildi.

Berfin Sengil
06 Mart 2024 - 10:37
Magazin

Emekli milli futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, yaptığı bir paylaşım nedeniyle Ticaret Bakanlığı'na şikayet edildi.

Binlerce takipçili hesabında Ticaret Bakanlığı'ndan gelen belgeyi paylaşan Derya Balta, kendisine kesilen cezayla ilgili açıklama yaptı.

Derya Balta, "Bu ceza nedeniyle ağlamayacağım. Bir kliniğe gittim. Orada 'Gelin, yaptırın' demedim, sadece kendime neden o işlemi yaptırdığımı söyledim. Bir başka paylaşımımda da ışık dolgumu eritmiştim, hocam da bunu eritecek ve çok mutluyum demiştim. 'Dikkat edin, ışık dolgusu falan yaptırmayın, gelin burada yaptırın' dememiştim. Memnuniyetimi dile getirdim, ücretimi de ödedim. Bunun üzerine Ticaret Bakanlığı'ndan savunma istediler. Savunmamı yapmama rağmen cezayı yedim" ifadelerini kullandı.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan son düzenlemelere göre sosyal medya fenomenlerinin kazanç sağlayacakları içerikleri paylaştıklarında #işbirliği olarak belirtmeleri zorunlu hale getirildi. Bu duruma uymayan kişilere ise ceza işlemi uygulanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin