Ünlü güzeller pişti oldu

Oyuncu Hande Erçel ile cemiyet dünyasının sevilen ismi Yasemin Özilhan sosyal medya paylaşımlarında aynı kıyafetlere yer verdi. İşte ünlü güzellerin pişti olduğu anlar...

Berfin Sengil
20 Şubat 2024 - 10:15
Magazin

Oyuncular Hande Erçel ile Yasemin Özilhan'ın tarzı birbirine benzetilmeye başladı. Son günlerde yaptıkları paylaşımlarla da adlarından söz ettiren güzellerin iki karesi ise benzerlikleriyle herkesi şok etti.

Gri ve beyaz kombinlerinin benzerliğiyle Erçel ve Özilhan'ın giderek aynı tarza mı büründükleri konuşulmaya başladı.

Benzer Elbiselerle Sahil Kenarında

Hakan Sabancı ile birlikte olan Hande Erçel'in aile geleneklerine uygun bir gelin olma yolunda olup olmadığı tartışılırken giyim tarzındaki değişiklikler de gözlerden kaçmıyor.

İş insanı İzzet Özilhan ile evli olan sosyetik güzel Yasemin Özilhan'ın stiline benzetilen Hande Erçel kombinleri de sosyal medya kullanıcılarının yakın takibinde.

Kombinleri Benzer

Yasemin Özilhan’ın gri kombininin aynısıyla poz veren Hande Erçel, daha sonra da tatil paylaşımında kullandığı beyaz elbisesiyle benzer kareleri yakaldı. İkilinin bu stil benzerliği pişi oldukları yolunda yorumlara neden oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin