Ünlü güzellerden zayıflama tüyoları!

Melekler gibi kampa girin!

resim yok
30 Aralık 2013 - 11:43
Magazin

Melekler gibi kampa girin!

Yeni yılda fit ve formda bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, Victoria's Secret mankenlerinin önerilerini dikkate alın ve onların tüyolarıyla zayıflayın...

 

İşte ünlü isimlerin önerileri:

 

BEHATI PRINSLOO

1989 doğumlu Namibyalı model Behati Prinsloo, düzenli olarak spor yapmaya üşendiğini söylüyor. Prinsloo, "Olabildiğince yürümeye çalışırım. Spor salonlarından sıkılırım.

 

Haftada bir kez tatlı yerim. Alkol tüketmem. Hamur işlerinden ve kızartmadan uzak dururum" diyor.

 

LILY ALDRIDGE

1985 doğumlu Amerikalı manken Lilly Aldridge, tuzu hayatından tamamen çıkarmasının çok işe yaradığına inanıyor.

 

Aldridge, "Yoga ve yüzme vazgeçilmezlerim arasında. Sadece sabah kahvaltısında ekmek yerim. Soslu şeyleri asla yemem. Tatlıyla aram zaten hiç yoktur" diyor.

 

ELSA HOSK

İsveçli Elsa Hosk, bisiklete binmenin çok işe yaradığına inanıyor. 1988 doğumlu Hosk, "Paten ve bisiklet mucizeler yaratıyor. Bol bol su içerim. Yasemin ve yeşil çayı çok severim.[reklam]

 

Hamur ve kızartma yemem. Meyveleri de kontrollü tüketirim. Tatlı ve şekerli içecek seven biri ince olamaz" diye konuşuyor.

 

LINDSAY ELLINGSON

1984 doğumlu Lindsay Ellingson, genetik miras kadar bazı noktalara dikkat etmenin de önemli olduğunu söylüyor. Amerikalı manken, "Su çok önemli. Mesela ben üç öğün yemek yerim; ara öğün yemem.

 

Akşam 7'den sonra bir şey yemem. Sabah erken kalkarım ve yürüyüş yaparım" diyor.

 

HILARI RHODA

1987 doğumlu Hilary Rhoda, psikolojisi dengeli olan insanların fiziksel görünüşlerinin de daha sağlıklı olduğuna inanıyor.

 

Rhoda, "Uyku düzeni çok önemli. Asla çok acıkmadan yemek yemem. Çocuk mönülerini yerim. Pilates yapıyorum. Bol bol su içiyorum, alkol neredeyse hiç tüketmem" diyor.

 

 

BRITNEY SPEARS'TAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin