Ünlü güzellere AVM baskını!

Yazın tadını bol bol alışveriş yaparak çıkaran ünlü güzeller objektiflere yakalandı!

Pınar Alçiçek
06 Temmuz 2023 - 09:32
Magazin

Yazın keyfini AVM'de alışveriş yaparak değerlendiren birbirininden ünlü isimler, kameralara yakalandı! 

BADE İŞÇİL

23-07/06/bade-iscil.JPG

YENİ PROJE MÜJDESİ!

Ekranların sevilen yüzlerinden Bade İşçil, geride bıraktığımız gün bir AVM'de görüntülendi. Alışveriş için dışarı çıktığını söyleyen güzel oyuncu bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. 'Kimler Geldi Kimler Geçti' adlı bir proje ile dijital platformda yer alacağı müjdesini sevenleriyle paylaşan İşçil, "Bu güzel projede kısa bir rolüm olacak, onun dışında tatil yapıyor ve ailemle vakit geçiriyorum." açıklamasında bulundu. Ayrıca İşçil'in sade ve doğal güzelliği de dikkatlerden kaçmadı.

GÜLBEN ERGEN - GÜLŞAH SARAÇOĞLU

23-07/06/gulben-ergen-gulsah-saracoglu.JPG

YOĞUN TEMPOYA KISA BİR MOLA!

Sahnelerin sevilen ve başarılı isimlerinden olan Gülben Ergen, yakın dostu ve modacısı Gülşah Saraçoğlu ile birlikte AVM'de görüntülendi. Yoğun bir tempoda konserden konsere koştuğunu söyleyen Ergen, "Bu yaz ayı güzel ve yoğun geçiyor. Hem benim için hem de Gülşah için. Bu yoğunluk arasında fırsat bulmuşken baş başa vakit geçirelim biraz soluklanalım istedik." açıklamasında bulundu.

PELİN AKIL - MÜGE BOZ

23-07/06/pelin-akil-muge-boz-1688625759.JPG

KIZ KIZA ALIŞVERİŞ!

Ekranların iki güzel ve başarılı oyuncusu Pelin Akil ve Müge Boz, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Akşam saatlerinde alışverişe çıkan iki yakın dost, uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptılar. Yakın zamanda tatil planları olduğunu söyleyen ikili, "Tatil öncesi eksiklerimizi almak için alışverişe çıktık" dedi.

SELEN GÖRGÜZEL

23-07/06/selen-gorguzel.JPG

YORUMCU OLDU!

Sahnelerin dikkat çeken isimlerinden Selen Görgüzel, önceki gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan güzel isim, uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Şu sıralar sunuculuğunu yaptığı sabah programı için güne erken başladığını söyleyen Görgüzel, "Artık akşamları erken yatıyorum sabahları erkenden kalkıyor ve kanala gidiyorum. Sabah programımız harika gidiyor. Bende artık magazin yorumcusu oldum. Tüm bunların dışında şarkı ve sahne çalışmalarımız devam ediyor. Yoğun bir tempoda durmadan keyifle ve zevkle çalışmaya devam ediyorum." açıklamasında bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin