Ünlü isimler alışveriş turunda!

Aslıhan Karalar'dan Oğulcan Engin ve Taner Tekin'e, Selçuk Şahin'den Elif İnci Aras'a ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı. İşte o renkli anlar ve ünlülerden notlar...

Berfin Sengil
16 Ocak 2024 - 09:19
Magazin

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Aslıhan Karalar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.Güzel oyuncu, "5 Ocak’tan itibaren vizyonda olan ‘Filme Gel’ adlı filmimize olumlu dönüşler geliyor seyircimizi mutlu etmek bizi gururlandırıyor. 19 Ocak'ta Gain'de yeni dizimiz ‘Kurtuluş Lisesi’ vizyona giriyor. Heyecanlı bir proje burada izleyiciyi kalbinden vuracağız. Aşırı heyecanlıyız, oradaki rolümü görünce herkes çok şaşıracak" açıklamasında bulundu. 

Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu işletmeci Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün iş insanı Taner Tekin ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yemek eşliğinde yeni projelerini görüşen ikili, keyifli ve eğlenceli halleriyle dikkat çekti. Restoran çıkışı muhabirlere poz veren ve yeni projeye adım adım diyen ikili, daha sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

A milli takım yardımcı antrenörü Selçuk Şahin, geçtiğimiz gün eşi Emel Şahin ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Çift, keyifli bir öğlen yemeği yedikten sonra meydan katında alışverişine devam etti. Neşeli ve eğlenceli halleriyle dikkat çeken Şahin çifti, alışverişlerini tamamladıktan sonra alışveriş merkezinden uzaklaştı.

Cemiyet ve iş dünyasının tanınan simalarından Elif İnci Aras, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Bir restoran çıkışı muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Elif İnci Aras, "Şu sıralar hem çalışıyorum hem okuyorum, üniversitede verdiğim derslerin son haftasıydı. Finallerden sonra Amerika turumuz olacak. İlk durak Los Angeles" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin