Ünlü isimler alışverişte yakalandı

Müge Boz, Emel Ayaydın gibi isimler alışverişte objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
25 Nisan 2024 - 09:30
Magazin

MÜGE BOZ

Ekranların güzel ve başarılı oyuncularından biri olan Müge Boz, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan başarılı oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Müge Boz, beyazlar içerisindeki şık AVM tarzı ile göz kamaştırdı. Doğuma az kaldığını ve heyecanlı olduğunu dile getiren güzel Boz, alışverişini tamamladıktan sonra meydan katında bulunan bir restoranda öğlen yemeği yiyip günü noktaladı.

EMEL AYAYDIN

Cemiyet hayatının tanınan simalarından Emel Ayaydın, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan sosyetik güzel, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Tiffany & Co mağazasından mücevher alışverişi yapan Emel Ayaydın, AVM çıkışı yoğun telefon trafiği yaşarken muhabirleri karşısında görünce gülümseyerek aracının yolunu tuttu. Sempatik hali ve güler yüzü ile dikkatleri üzerine çeken Ayaydın, Her zaman olduğu gibi şık AVM tarzıyla da göz kamaştırdı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin