resim yok
18 Aralık 2013 - 11:03
Magazin

Kansere karşı el ele

Kansersiz Yaşam Derneği, geçtiğimiz gece Four Seasons Hotel'de 'Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR' isimli projesinin lansmanını yaptı.


İki sene önce göğüs kanserini erken teşhis sayesinde yenmeyi başaran şarkıcı Nilüfer, Kansersiz Yaşam Derneği’nin gecesinde sahne aldı.

 

NİLÜFER İLE...

Erken teşhis ile kanseri yenen şarkıcı Nilüfer, Kansersiz Yaşam Derneği tarafından önceki akşam Four Seasons Hotel’de ‘Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR’ projesinin yardım gecesinde sahne aldı.

 

GECENİN SUNUCULARI

Nilüfer'in sahneye çıktığı gecenin sunuculuğunu Meltem Cumbul ve Engin Altan Düzyatan üstlendi.

 

KİMLER VARDI?

Geceye;

Revna Demirören, Yelda Demirören, Gül Gölge Saygı, Sinem Kobal, Emre Altuğ-Çağla Şikel, Aşkın Nur Yengi, Murat Boz, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topal, Volkan-Zeynep Demirel ve Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç gibi isimler katıldı.

 

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat'ın 55 bin lirayla en yüksek bağışı yaptığı etkinlikte Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcuların yanı sıra Emre Altuğ-Çağla Şıkel çifti ile Rüştü-Işıl Reçber çifti de 10 bin lira bağışladı.

 

DEMİREL'İN HEYECANI

Geceye geç katılan Volkan Demirel, “İdmanımız geç bittiği için geç kaldık” dedi.

Eşi hamile olan Volkan Demirel;

"İlk defa baba oluyorum; çok heyecan var. 45 günümüz kaldı" diye konuştu.[reklam]

Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı ve Umberto Veronesi Türkiye Delegesi Dida Kaymaz;

 

''Kansersiz Yaşam Derneği olarak bütün çabamız özellikle sosyo-ekonomik durumu zayıf olan kesimlerdeki kanser hastası adaylarına el uzatabilmek, onlara hizmet edebilmek. Çok iyi tedaviler görebilen ‘’şanslı’’ kanser hastalarının dışındaki hastalarımızın da tedavi olabilmeleri, henüz hastalığa yakalanmamış olan kimselerin de farkındalıklarını artırmak en büyük görevimiz.'' diyerek görüşlerini belirtti.

Kansersiz Yaşam Derneği İcra Komitesi Başkanı Zeynep Ilıcalı;

 

''Derneğimizin faaliyetleri çerçevesinde günümüzün en yaygın görülmeye başlanan hastalığı olan kanser, ne yazık ki, birçok hastalıktan daha fazla bilinçlendirme ve eğitim çalışması gerektiriyor. Bu tür projeler ve yardım geceleri kanser hastalarımıza büyük destek sağlamakta, bunun yanı sıra maddi geliri düşük hastalarımızın da bu hastalığı daha rahat koşullar çerçevesinde atlatmalarında önemli rol oynuyor.

 

Aynı zamanda sağlıklı bireylere ‘’Kansersiz Yaşam’’ için gereken bilgi, birikim ve deneyimleri aktarmak en büyük amaçlarımızdan biridir. Bu sebeple ‘’Kanserde Erken Teşhis Yaşa-TIR’’ Projesi çok büyük anlam ve önem teşkil etmektedir.'' dedi.

 

 

ÜNLÜ İSİMLER EĞİTİME DESTEK İÇİN TOPLANDI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin