Ünlü isimler yaza 'merhaba' dedi!

Boğaz'da yaz partisi!

resim yok
19 Haziran 2014 - 13:32
Magazin

Boğaz'da yaz partisi!

Suada önceki akşam, renkli bir geceyle yaza 'Merhaba' dedi.

Partiye cemiyet ve sanat dünyasının birçok ünlü ismi katıldı.

 

İşte geceden yansıyanlar:

 

BOĞAZ'DA YAZ PARTiSi

Gecede, son dönemin popüler grupları Blacklight ve Tron Dans'ın yaptığı şovlar beğeni topladı.

 

BOĞAZ'IN ORTASINDA AKROBASi!

Suada Club'ın yaza 'Merhaba' partisinde, Boğaz'ın ortasında sirk havası yaratıldı

Suada Club - Galatasaray Adası, Avea Prime sponsorluğunda önceki akşam yaza 'Merhaba' dedi.  Adaya gelenleri ilk olarak havada oturan bir gösterici karşılarken, gece boyunca akrobasi ve sihir şovları yapıldı.

Brezilyalı dansçıların yaptığı akrobasi danslarla başlayan gecede davetliler, Küba'dan Portekiz'e, Rusya'dan Arjantin'e uluslararası bir kadroya sahip müzik grubunun şarkılarıyla eğlendiler.

Son dönemin popüler gösterilerinden olan 'Blacklight' sahne şovunun iddialı grubu Tron Dans ise geceye damgasını vuran ekip oldu.[reklam]

Gerek dansçıların yerden metrelerce yükseklikte yaptıkları gösteriler, gerek ateş çemberleriyle yaptıkları şovlar izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Gösteri sonrası DJ performanslarıyla eğlenmeye devam eden konuklar arasında, Ali Ağaoğlu, Mehmet Kunt- Arzu Kunt, Ayşe Özyılmazel, Betül Demir, Ayşe Tolga, İrem Sak ve Gülcan Arslan gibi isimler de vardı.

 

''NURGÜL LOKUM GİBİ''

Par­ti­ye tek ba­şı­na ka­tı­lan Ay­şe Öz­yıl­ma­zel, Bod­ru­m'a gi­de­ce­ği­ni söy­le­ye­rek;

''İlk Nur­gül Ye­şil­ça­y'ı çek­miş­si­niz, çok gü­zel­di. Bil­di­ği­niz lo­kum ol­muş, is­ter­se­niz be­ni de çe­ki­n'' de­di.

 

 

ÜNLÜLERİN ÇEŞME GÜNLÜĞÜ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin