Ünlü isimlerden büyük müjde!

Ekranların sevilen yüzlerinden müjde üstüne müjde!

Pınar Alçiçek
07 Eylül 2023 - 09:44
Magazin

ECE ERKEN

23-09/07/ece-erken-1.JPG

"BÜYÜK SÜRPRİZLERLE GELİYORUM"

Ekranların güzel sunucusu Ece Erken, geçtiğimiz gün AVM'de objektiflere yansıdı. Erken, yaptığı alışveriş sonrası oğlu Eymen'i okuldan almaya gideceğini söyledi. Ünlü sunucu işleriyle alakalı olarak ise, "Ne zaman yeni bir anlaşma yapsam muhabir arkadaşlar tarafından yazılıyor ve bir anda bendeki proje hiç tanış olmadığım insanlara gidiyor.  Bu sefer yeni projemi sır gibi saklıyorum. İmzalar atıldı, yeni sezonda ekranlardayım. Büyük sürprizlerle geliyorum" diyerek merak uyandırdı.

ONUR BÜYÜKTOPÇU

23-09/07/onur-buyuktopcu.jpg

TOPLANTI GÜNÜ

Oyunculuğunun yanı sıra sunduğu programlarla da adından söz ettiren Onur Büyüktopçu, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Menajeri ile meydan katında bir toplantıya katıldıktan sonra yeni tiyatro oyunu ‘Freud’un İnsanları’ için prova yaptığını belirten Onur Büyüktopçu, "Burcu Binici ile birlikte çok güzel bir tiyatro oyununa başladık 3 Ekim'de sahnede olacağız, çok heyecanlıyız’’ dedi. Neşeli ve sempatik halleriyle dikkat çeken başarılı oyuncu, kısa süre kaldığı AVM’den taksiye binerek ayrıldı.

TEOMAN

23-09/07/teoman-1694069355.jpg

KONSER ALIŞVERİŞİ

Türk Rock Müziği’nin başarılı isimlerinden Teoman, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan Teoman, "Cuma günü konserim var onun öncesi birkaç eksiğimi almaya geldim. Şu sıralar spor ile aram çok iyi haftada 4 kez spor yapmaya özen gösteriyorum beni daha iyi hissettiriyor’’ ifadelerini kullandı. Neşeli ve keyifli halleri ile dikkat çeken Teoman, muhabirlere kolay gelsin dileklerini ileterek AVM’den ayrıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin