Ünlü isimlere AVM baskını!

Ekranların sevilen yüzleri, bir AVM'de alışveriş yaparken görüntülendi! Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayan isimler samimi itiraflarda bulundu...

Pınar Alçiçek
26 Temmuz 2023 - 10:48
Magazin

NUR FETTAHOĞLU

23-07/26/nur-fettahoglu.JPG

DOĞAL GÜZEL

Ekranların güzel oyuncularından Nur Fettahoğlu, geride bıraktığımız gün AVM'de görüntülendi. Burada yeni çıkan ürünleri inceleyen ve alışveriş yapan güzel oyuncuya, özellikle yabancı hayranları yoğun ilgi gösterdi. Hala dünyanın birçok ülkesinde oynadığı diziler gösterilen ve bu yüzden de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Fettahoğlu, bu yoğun ilgiye kayıtsız kalmayıp, yanına gelen sevenleriyle uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca güzel oyuncunun doğal ve makyajsız güzelliği de dikkatlerden kaçmadı.

DANİLO ZANNA

23-07/26/danilo-zanna-2.JPG

KEYİFLER YERİNDE

Son dönemde yaşadığı tatsız olayla gündeme gelen, İtalyan şef Danilo Zanna, önceki gün AVM'de görüntülendi. Her zaman olduğu gibi sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Zanna, "Her şey yolunda arkadaşlar, çekimden geldim, kısa bir işim vardı onları halledip tekrar kanala dönücem." açıklamasında bulundu. Danilo Zanna'nın neşeli ve keyifli halleride dikkatlerden kaçmadı.

PELİN AKIL  - ANIL ALTAN

23-07/26/pelin-akil-2-1690358070.JPG

HEM İŞ HEM ALIŞVERİŞ

Ekranların sevilen oyuncularından Pelin Akıl, önceki gün kendisi gibi oyuncu eşi Anıl Altan ile birlikte AVM'de görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde yurt dışına tatile çıkan çift, döner dönmez ayaklarının tozuyla çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi. Meydan katında bulunan bir restoranda yeni iş ve projeler için toplantı yapan çift, sonrasında da mağazaları dolaşıp alışveriş yapmayı ihmal etmedi. Yurt dışı tatillerinin harika geçtiğini söyleyen çift, "Tatil sonrası şimdi çalışma zamanı. Bugünde toplantılarımız vardı, gün boyu onları gerçekleştirdik. Konuyla ilgili konuşmak doğru olmaz, netleştiğinde zaten sizinle paylaşırız" açıklamasında bulundu.  Ayrıca Pelin Akıl ve Anıl Altan çiftinin tarzları ve şıklığı dikkatlerden kaçmadı.

OLCAY ŞAHAN

23-07/26/olcay-sahan-1.JPG

FUTBOL SOHBETİ

Eski Milli Futbolcu Olcay Şahan, geride bıraktığımız günlerde AVM'de objektiflere yansıdı. Futbolcu arkadaşlarıyla birlikte geldiği alışveriş merkezinde spor mağazalarının gezen ve arkadaşlarıyla oturup futbol sohbeti yapan Olcay Şahan, "Her şey güzel gidiyor. Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla buluştuk ve futboldan konuştuk." dedi. Kendisini fark eden futbol severlerle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Şahan, "Şampiyon Beşiktaş" diyen bir futbol severe "İnşallah öyle olacak." yanıtını vermeyi de ihmal etmedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin