Ünlü isimlere dolandırıcı şoku!

Dolandırıcıların yeni hedefi Hande Yener ve Nilgün Belgün oldu. İki ünlü ismin adını kullanarak para isteyen dolandırıcılarla ilgili Yener ve Belgün savcılığa şikayette bulunurken takipçilerini de uyardı.

Berfin Sengil
05 Mart 2024 - 15:00
Magazin

Şarkıcı Hande Yener ile oyuncu Nilgün Belgün dolandırıcıların hedefi oldu. İsimlerini kullanarak para isteyen dolandırıcılara karşı Belgün ve Yener'den uyarı geldi.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan ünlü isimler takipçilerini uyardı.

'Asla Cevap Vermeyin'

Nilgün Belgün kendisine ait olmayan bir numaradan arkadaşına gönderilen "Canım Nilgün Belgün ben, nasılsın' şeklindeki mesajını alıntıladığı paylaşımında, "Duyuru! Bu numara bana ait değildir. Benim adımı kullanarak başkalarını arayan bu şahsa asla cevap vermeyin" ifadelerine yer verdi.

'Savcılığa Şikayette Bulundum'

Hande Yener de kendisini taklit ederek mesaj atan numaranın ekran görüntüsüne yer verdiği paylaşımında, "Benim adıma bir telefon numarası üzerinden yakınlarıma WhatsApp'tan mesajlar atılıyor. Lütfen itibar etmeyiniz. Savcılığa şikayette bulundum" ifadelerine yer verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin