Ünlü isimleri AVM gezilerine devam ediyor!

‘’Avatar’’ lakaplı milli sporcu ve oyuncu Atakan Arslan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

Volkan Usta
27 Ağustos 2023 - 11:07
Magazin

Tek başına alışverişe çıkan ve hızlı bir şekilde yeni sezon ürünlerini inceleyen Atakan Arslan’a sevenleri tarafından ilgi bir hayli yoğundu. Sevenlerini kırmayıp hepsiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektiren Arslan, kısa sürede olsa sevenleriyle ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmedi. 

23-08/27/serap-pakoz.JPG

SERAP PAKÖZ

Ekranların güzel ve başarılı isimlerinden Serap Paköz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Tek başına AVM’ye gelen güzel sunucu, her zaman olduğu gibi tarzı ve şıklığıyla dikkat çekti. İlk olarak dünyaca ünlü markaların ve mağazaların olduğu meydan katında soluğu alan Paköz, daha sonra diğer mağazaları da gezdi. Günün sonunda alışverişin keyfi ile aracını bıraktığı vale noktasından teslim alıp AVM’den ayrıldı.

23-08/27/demet-sener.JPG

DEMET ŞENER

Eski manken Demet Şener, önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi.  Muhabirlerin isteğini kırmayarak poz veren ve ayak üstü sohbet eden Şener, “evden acele ile çıktım, hızlıca işlerimi halledip tekrar eve geçeceğim” dedikten hızla uzaklaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin