Ünlü isimlerin AVM gezisi kameralara yansıdı!

Ekranların sevilen yüzleri, AVM turunda objektiflere takıldı!

Pınar Alçiçek
20 Temmuz 2023 - 09:40
Magazin

EBRU YAŞAR

23-07/20/ebru-yasar.JPG

"TATİL YAPAMAYAN TEK ŞARKICI BEN OLABİLİRİM"

Sahnelerin başarılı isimlerinden Ebru Yaşar, geride bıraktığımız gün AVM'de görüntülendi. Şu sıralar albüm çalışmasına yoğunlaştığını söyleyen Yaşar, zamanının çoğunu çalışarak geçirdiğini söyledi. Albüm hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiği müjdesini de sevenleriyle paylaşan Ebru Yaşar, "şu sıralar konserler, sahneler ve albüm çalışmaları çok yoğun geçiyor. Galiba bu yaz henüz tatil yapmaya fırsatı olmayan tek ünlü isim ben olabilirim." açıklamasında bulundu.

HAKAN URAL

23-07/20/hakan-ural-2-1689835538.JPG

KEYİFLER YERİNDE

Ekranların sivridilli yorumcusu Hakan Ural, önceki gün AVM'de görüntülendi. Öğlen saatlerinde alışverişe çıkan Ural, uzun süre mağazaları dolaştı. Bu esnada yanına gelen sevenleriyle hatıra fotoğrafı da çektiren Ural, sonrasında yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. 

MERT FIRAT

23-07/20/mert-firat-1.JPG

“TATİL BİTTİ YENİ SEZONA HAZIRLANIYORUZ“

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat geride bıraktığımız günlerde AVM'de objektiflere yansıdı. Kurucusu olduğu Dasdas Sahne’den çıkış yaparken görüntülenen Fırat, ”Tatili bitirdik. Tiyatro oyunları, konserler ve yeni projeler derken yeni sezona hazırlık yapıyoruz.” ifadelerinde bulundu.  

MÜGE BOZ

23-07/20/muge-boz-1.jpg

ANNE KIZ EĞLENCESİ

Güzel oyuncu Müge Boz, geride bıraktığımız günlerde AVM'de bulunan Hupalupa Aile Eğlence Merkezi’nde kızı Vina ile birlikte vakit geçirdi. Birçok oyunu kızıyla birlikte deneyimleyen Müge Boz ve kızı Vina, birlikte atlı karıncaya binerek uzun süre keyifle vakit geçirdi

DORUKHAN TOKÖZ

23-07/20/dorukhan-tokoz.JPG

TEK BAŞINA

Son olarak Trabzonspor'un formasını terleten başarılı futbolcu Dorukhan Toköz, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan başarılı futbolcu, bir süre mağazaları dolaştıktan sonra yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi.

MERT ÖCAL - SUDE BURCU

23-07/20/mert-ocal-sude-burcu.JPG

TATİL ALIŞVERİŞİ

Mert Öcal, önceki gün sevgilisi Sude Burcu ile birlikte AVM'de görüntülendi. Ele ele objektiflere yansıyan çift uzun süre üzere mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Öcal, bir taraftanda yakın zamanda planladıkları düğünleri için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini sözlerine ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin