Ünlü isimlerin Meryem Uzerli röportajına yaptıkları yorumlar!

Tükenmişlik sendorumu nedeniyle Almanya'ya dönen Meryem Uzerli'nin Ayşe Arman'a yaptığı açıklamalar yine Twitter'da oldukça çok konuşuluyor..

resim yok
26 Ağustos 2013 - 10:33
Magazin

Tükenmişlik sendorumu nedeniyle Almanya'ya dönen Meryem Uzerli'nin Ayşe Arman'a yaptığı açıklamalar yine Twitter'da oldukça çok konuşuluyor..

 

BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

Geçtiğimiz Mayıs ayında Tükenmişlik Sendromu nedeniyle Almanya'ya ailesinin yanına dönen Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin 4 aylık hamile olduğu haberi magazin dünyasına bomba gibi düştü.

 

HER ŞEYİ ANLATTI

Hürriyet'ten Ayşe Arman'a geçirdiği zor günleri anlatan Meryem Uzerli yeni açıklamalarında intihar ettiğini ve starlığın zorluğundan bahsetti.


Berlin'de bir eve taşınan Uzerli şu an sadece doğacak olan bebeği için hazırlık yapıyor..

 

TREND TOPIC OLDU

Twitter'da Can Ateş ve Meryem Uzerli isimleri Twitter'da trend topic oldu..

 

KİM NE DEDİ?

İşte ünlü isimlerin Meryem Uzerli röportajına yaptıkları yorumlar:


Demet Akalın: Gerçekleri gösterdiği için bu şahane ağlamaktan helak eden röportaj için kocaman alkış Ayşe Arman.

Gülben Ergen: Son yıllarda okuduğum en etkileyici, saf gerçek röportaj. Ayşe Arman'a anlatan bir anne, bir yaralı aşk, kaoslar zinciri, yürekli Meryem.

Zara: Meryem Uzerli'nin röportajını okurken kalbim sıkıştı. Bir canın oluşumu dünyadaki en büyük mucize. Sana "AŞK" olsun bebeğin Meryem.

Erol Köse: Arada tartşsak da Ayşe Arman yine golü attı. Meryem Uzerli röportajı yine gol, tebrikler Ayşe , hakkını teslim ediyorum canım.

Berna Laçin: Çok etkileyici! Ayşe Arman: Meryem Uzerli röportajı: 'Ben bir adam sevdim o adam aslında yoktu!' [reklam] Nilgün Belgün: Ayşe Arman'nın Meryem Uzerli röportajı tek kelimeyle muhteşem. Bir kadın bir anne ve bir oyuncu olarak okuduğum her satırda müthiş etkilendim.

Onur Akay: Helal olsun Ayşe Arman. Meryem Uzerli röportajı magazinsel değil. Sosyolojik bir tabloyu gözler önüne seriyor. Çok duygulandım.

Ömür Gedik: Ayşe Arman'ın Meryem röportajı günün olayı. Baştan sona soluksuz okudum. Tebrikler.

İzzet Çapa: @armanayse uyanınca ilk işim (tabi sevgilimi öptükten sonra:p ) Meryem Uzerli röportajını okumak oldu. Hala etkisinden kurtulamıyorum.

Pınar Dilşeker: Meryem Uzerli'ye bir kez daha hayran kaldım. Yapmış olduğu doğru veya yanlış her neyse. Can Ateş'ler gibilere ne denir bilemedim?

 

 

ASUMAN KRAUSE'DEN MERYEM UZERLİ'YE ELEŞTİRİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin