Ünlü magazincilerin yolları ayrılıyor!

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucularından Gülşen Yüksel Salt'ın ayrılmak istediği öğrenildi. Peki Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa yayından kaldırılıyor mu? Program yeni bir formatta devam edecek mi? Müge Dağıstanlı Erdoğan'ın yeni partneri kim olacak?

Berfin Sengil
28 Aralık 2023 - 10:40
Magazin

Hafta içi her sabah TV8 ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programı 29 Aralık 2023 Cuma günü ekranlara veda edecek.

TV8'de 2 Ocak'tan itibaren aynı saatlerde "Aramızda Kalmasın" isimli magazin programı yayın hayatına başlayacak.

Medya Tava'nın haberine göre; "Aramızda Kalmasın" programında Müge Dağıstanlı'nın partneri  Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu olacak. Daha önce de seyircinin aşina olduğu bu programın 2 Ocak 2024 Salı günü seyirciyle buluşması bekleniyor.

Gülşen Yüksel Salt'ın programdan ayrılmak istemesiyle bu sonucun ortaya çıktığı belirtiliyor. Yüksel'in ayrılık kararını neden verdiği ise henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin