Ünlü model Heidi Klum hangi diziye konuk oluyor?

NBC'nin sevilen komedi dizilerinden Parks and Recreation'ın altıncı sezonunun başlamasına yaklaşık iki aylık kısa bir zaman dilimi kala yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

resim yok
26 Temmuz 2013 - 16:32
Magazin

Sonbahar döneminin özlenen dizilerinden haber akışı hızlanıyor!

 

Geri sayım

 

NBC'nin sevilen komedi dizilerinden Parks and Recreation'ın altıncı sezonunun başlamasına yaklaşık iki aylık kısa bir zaman dilimi kala yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

 

Konuk oyuncuları ile de gündemde

Orta kademe bürokraside yaşanan bütün absürdlükleri kendine has komedi üslubuyla ekranlara yansıtan dizi, konuk oyuncuları ile de sürekli gündemde kalmayı başarıyor.

Dünya çapında tanınan bir isim ise bu sezonun konuk oyuncuları arasına girmiş durumda!

 

Ünlü isim

Victoria's Secret markasının vazgeçilmez yüzlerinden biri, aynı zamanda bir oyuncu, sunucu, moda tasarımcısı, yapımcı ve şarkıcı nitelikleri bulunan Heidi Klum, dizinin yeni sezonunda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

 

Ne zaman?

Project Runway'ın yıldız ismi Klum, Parks and Recreation'ın sezon prömiyerinde rol alacak.

 

Kimi canlandıracak?

01 Haziran 1973 Almanya doğumlu Heidi Klum dizide küçük bir Danimarka kasabasının belediye başkanını canlandıracak.

 

Diğer konuk oyuncular

Kült komedi serisi Arrested Development'ta canlandırmış olduğu Barry Zuckerkorn karakteriyle hatırlayacağımız Henry Winkler da bu sezonun konuk oyuncuları arasında. Aktör, Jean-Ralphio'nun (Ben Schwartz) babası olarak karşımıza çıkacak.

[reklam]

68 yaşındaki tecrübeli aktör dizi kariyerinde son dönemde Arrested Development dışında Childrens Hospital, 1600 Penn, Hero Factory, Royal Pains ve bir başka NBC komedisi Up All Night gibi çeşitli televizyon serilerine konuk oyuncu olarak katılmıştı.

 

Bell de geliyor!

Veronica Mars ve House of Lies gibi dizilerin yıldızı Kristen Bell de diziye konuk oyuncu olma konusunda yapımcılarla anlaşma sağlamıştı. Bell, Leslie'nin son rakibi olarak hikayede yer alacak.

 

Yeni sezon ne zaman?

Emmy Ödüllü The Office yapımcıları Greg Daniels ve Michael Schur'un yaratıcısı olduğu Parks and Recreation, 26 Eylül'de bir saatlik yayınıyla NBC ekranlarına geri dönecek.

 

 

THE CARRIE DIARIES'TA SAMANTHA JONES'UN GENÇLİĞİYLE TANIŞIN! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin