Ünlü oyuncu baba oluyor

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış baba olacağını duyurdu. Murat Ünalmış kimdir, nereli? Murat Ünalmış hangi dizilerde oynadı? Murat Ünalmış evli mi, kiminle evli?

Berfin Sengil
23 Şubat 2024 - 15:08
Magazin

Yer Gök Aşk, Bir Zamanlar Çukurova, Gülcemal gibi yapımlardan tanınan Murat Ünalmış baba olacağını duyurdu. Geçtiğimiz yıl asıl adı Albena İlieva olan Bulgar kökenli Nutiye Akar ile evlenen oyuncu paylaşımında haberi açıkladı.

Murat Ünalmış eşinin doğum gününü kutladığı paylaşımı sırasında oğlunun olacağını da belirtti.

Oyuncu, eşiyle birlikte çekildiği kareleri paylaşırken, "İyi ki doğmuşsun canım aşkım, hayatımın anlamı, oğlumun annesi. Seni çok seviyorum" notunu düştü.

Murat Ünalmışın annesi Neriman Ünalmış da bu paylaşımın altına, "Canım kızım iyi ki doğmuşsun, iyi ki ailemize katıldın. Seni çok seviyoruz annem” yorumunu yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin