Ünlü oyuncu, bacaklarını 1 milyon TL'ye sigortalattı!

Güzel oyuncunun bacakları reklam yüzü olduğu firma tarafından sigortalandı.

resim yok
22 Ağustos 2013 - 09:25
Magazin

Güzel oyuncunun bacakları reklam yüzü olduğu firma tarafından sigortalandı.
 

1 MİLYON TL!

 

Bade İşcil Sualp'in bacakları 1 milyon liraya sigortalandı.

 

BÜYÜK SÜRPRİZ

 

Güzel oyuncu Bade İşcil, reklam filmlerinde ekran yüzü olduğu Veet markasının Nu Pera adlı mekanda vermiş olduğu lansman gecesinde büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

 

KEYİFLİYDİ

 

Geceye eşi Malkoç Sualp ile gelen Bade İşcil Sualp’in, oldukça keyifli olduğu ve eşinin elini bir an olsun bırakmadığı görüldü.

 

ŞOK YAŞADI

 

İşcil, neşeli geçen parti sırasında firma yetkililerinin kendisinin bacaklarını 1 milyon liraya sigortalattıklarını açıklamalarıyla kısa süreli bir şok yaşarken, yetkililere teşekkür etti.

 

YENİ İMAJINI SEVMİŞ

 

Oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Weet firması ile bir sosyal sorumluluk projesiene girip bütün Türkiye’yi gezeceğinin müjdesini verdi. Bu sezon herhangi bir dizi veya sinema filminde yer almayacağını belirten oyuncu:

''Zaten proje kapsamında bütün Türkiye’yi gezeceğim. Oldukça uzun bir süre tatil yaptık. Artık çalışmaya hazırım'' dedi.

 

YENİ İMAJI İÇİN...

 

Kısacık kestirdiği saçları ile oluşan yeni imajını çok sevdiğini belirten İşçil:

''Kısa saçla daha rahat ediyorum. Ayrıca bakımı da çok rahat'' diyerek uzun süre kendisini bu halde göreceğimizi belirtmiş oldu.

Oyuncu, röportaj sonrası eşi Malkoç Sualp ile oturdukları masada gazetecilere poz verirken mini eteğinin azizliğine uğrayarak frikik verdi.
[reklam]
08 Ağustos 1983, İstanbul doğumlu olan Bade İşçil; Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu.

İlk kez 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı.

atv ekranlarında büyük ilgi gören Ezel dizisi bittikten sonra bir başka popüler yapım Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Güzel oyuncunun;

2012 Ayaklı Gazete TV Yıldızları En İyi Yardımcı Kadın Drama Oyuncusu (Kuzey Güney)
2012 Galatasaray Üniversitesi En İyi Kadın Oyuncu (Kuzey Güney)

gibi ödülleri bulunmaktadır.

 

 

ÜCRETİNİ İKİYE KATLADI! DETAYLAR BURADA!


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin