resim yok
09 Mart 2012 - 00:00

 

Mor Menekşeler” dizisinin usta oyuncusu Zafer Algöz, Beşiktaş başkanlığına aday oldu.
 
 Dizi oyuncuları, Zafer Algöz için Twitter’dan destek mesajları atarak ve sosyal medyadan oy toplayarak tam destek verdi. Yılların usta oyuncu Zafer Algöz, Beşiktaş Kulübü başkanlığına aday oldu. Tam destek veren "Mor Menekşeler" dizi oyuncuları ekibi, “Beşiktaş takımını Türkiye standartlarının üstüne getireceğine inanıyoruz. Kesinlikle Beşiktaş için bir şanstır, Türkiye için önemli bir şey… Tarihi bir fırsattır… Sloganımız  Zafer Algöz Başkan Beşiktaş Şampiyon… her zaman yanındayız” dedi.
 
"Gelen yoğun istek üzerine karar verdim"
Zafer Algöz, aday olduğu Beşiktaş kulübü Başkanlığı için “Beşiktaş tribünlerinden gelen yoğun istek üzerine başkanlığa aday oldum. Hedeflerim İngiliz modeli 4 yıllık kalkınma planıyla Beşiktaş’ı Avrupa takımı yapmak, kısa değil uzun vadeli planlar içerisindeyim. Mor Menekşeler ekibine ve destekçi olan herkese beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin