Ünlü oyuncu meslek değiştirdi

Kısa ve sarı saçlı yeni imajıyla dikkat çeken Gülcan Arslan'ın yeni bir meslek edindiği ortaya çıktı. İşte Gülcan Arslan'ın yeni mesleği...

Berfin Sengil
22 Şubat 2024 - 12:28
Magazin

Bir Çocuk Sevdim ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan oyuncu Gülcan Arslan yeni bir kariyer yolunda ilerliyor.

Yakın bir dönemde imaj değişikliği yaparak gündeme gelen Gülcan Arslan bu kez yeni meslek tercihiyle sevenlerinin dikkatini çekti.

İmaj Değişikliği Şaşırttı

Radikal bir değişiklik yaparak saçlarını kısa kestirdiği saçlarını sarıya boyayan Gülcan Arslan'ın yeni mesleğinde de trendleri takip etti.

Influencer olarak kariyerine devam etme kararı alan Gülcan Arslan'ın yüksek rakamlara da ulaştığı belirtildi.

İddia Edilen Rakam Dudak Uçuklattı

Sabah'ta yer alan iddiaya göre; Gülcan Arslan, marka işbirlikleriyle yaptığı paylaşımlar sayesinde 24 saatte 100 bin lira civarında bir kazanım elde etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin