Ünlü oyuncu yeni işi ile şaşırtacak!

Sunuculuk ve sinemanın yanı sıra Türk Sanat Müziği albümü çıkaran Ebru Cündübeyoğlu şimdi de mandala sanatına merak saldı.

resim yok
06 Haziran 2013 - 17:33
Magazin

On parmağında on marifet!

 

Ünlü oyuncu karşımıza farklı işlerle çıkmaya hazırlanıyor!

Sunuculuk ve sinemanın yanı sıra Türk Sanat Müziği albümü çıkaran Ebru Cündübeyoğlu şimdi de mandala sanatına merak saldı.

 

Yine gündemde

Meslek hayatındaki 20'nci yılını en sevdiği şarkılardan oluşan bir Türk Sanat Müziği albümüyle taçlandıran Ebru Cündübeyoğlu, marifetleriyle adından söz ettiriyor.

 

Mandala

Kendini tek alanda sınırlandırmak istemeyen Cündübeoğlu, oyunculuk ve sunuculuk, şarkıcılık derken şimdi de mandala sanatına el attı.

 

Birçok eseri var


Budist mandalaların renkli kumla yaptığı figürleri keçeli kalemle yapan Cündübeyoğlu'nun evinin duvarları yaptığı tablolarla süslü.

El emeği göz nuru mandalayı en ince detayına kadar işleyen Cündübeyoğlu, kafasını böyle boşalttığını ve rahatladığını söyledi.

20'NCİ YILIMDA ŞIKLIK YAPMAK İSTEDİM

Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre; oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da başarılığı olduğunu kanıtlayan Cündübeyoğlu, yapılan eleştirilere de:

[reklam]

''Çok şaşırtıcı değil''

"Ben bir oyuncuyum. Bir tiyatrocunun şarkı söylemesi çok şaşırtıcı bir şey değil. Meslek hayatımın 20'inci yılında böyle bir şıklık yapmak istedim. Bu şarkıları yaparken dinleyenlerimle beraber söylemek istedim" diyerek cevap verdi.

Cündübeyoğlu'nun kariyeri (d. 10 Eylül 1974, Heilbronn, Almanya)

Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan sanatçı bazı özel tiyatrolarda görev yaptı. 1997 yılında sinemaya başlayan Cündübeyoğlu, Deli Yürek dizisindeki "Avukat Ayşegül" rolü ile geniş seyirci kitlesine ulaştı.

TRT ve özel televizyon kanallarında dizi filmlerde ve sinemada rol alan sanatçı radyocu Güçlü Mete ile evli ve Duru isminde bir kızı vardır.

Cündübeyoğlu'nu son dönemde TRT 1'in sevilen dizisi Avrupa Avrupa'da izliyoruz.

 

 

TÜRKAN ŞORAY'DAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR! DETAYLAR BURADA!

 

AVRUPA AVRUPA 78. bölüm fragmanı için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin