Ünlü oyuncudan ilan-ı aşk!

Doğumdan sonra ilk görüntü!

resim yok
02 Nisan 2014 - 10:24
Magazin

Doğumdan sonra ilk görüntü!

Bekir Aksoy: ''Derya ile 10 yıl önce tanışsam...''

 

Doğum sonrası ilan-ı aşk!

 

İşte detaylar:

Geçtiğimiz günlerde anne baba olan Bekir Aksoy ve eşi Derya Çavuşoğlu, sıcak havayıda fırsat bilerek Nişantaşı'nda yürüyüş yaptı.

 

SORULARI YANITLADILAR

Daha sonra Kav Butik'e geçen çiçeği burnunda anne baba, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

''Doğumdan sonra ilk defa birlikte dışarı çıkıyoruz. Bebek bir haftalık oldu. Her şey çok iyi gidiyor.

 

''ÇOK MUTLUYUZ''

Anneannesine emanet edip biraz hava alalım dedik. Çok mutluyuz'' ifadelerini kullanan çift bir hafta önce dünyaya gelen bebeklerinin oldukça sağlıklı olduğunu ifade etti.

 

O SORUYA BAKIN NASIL CEVAP VERDİ?

Bir gazetecinin ''Çocuğunuza baktığınızda keşke daha önce baba olsaydım diyor musunuz?'' sorusuna;[reklam]

''Aslında çocuk tam zamanında oldu. Yinede bu soruya evet diyebilirim ama annesinin her halukarda Derya olmasını isterdim.

 

İLAN-AŞK

Eğer annesinin Derya olacağını bilseydim ve onu bir on yıl önce tanısaydım, bu heyecanı ve sevinci on yıl önce yaşamak isterdim''

 

sözleri ile yanıt veren Bekir Aksoy, çocuğunun annesi Derya Çavuşoğlu'na basın mensuplarının önünde bir kez daha ilanı aşk etti.

 

 

ÜNLÜ OYUNCUNUN BABALIK SEVİNCİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin