Ünlü oyuncudan Kıvanç Tatlıtuğ'a övgü!

Film çekimleri için Türkiye'ye gelen Oscarlı aktör Russell Crowe, oyunculuğuna hayran kaldığı Kıvanç Tatlıtuğ'u özel olarak Amerika'ya davet etti.

resim yok
23 Ekim 2013 - 09:04
Magazin

Film çekimleri için Türkiye'ye gelen Oscarlı aktör Russell Crowe, oyunculuğuna hayran kaldığı Kıvanç Tatlıtuğ'u özel olarak Amerika'ya davet etti.

 

TÜRKİYE'DE

Hollywood yıldızı Russell Crowe, Çanakkale Savaşı'nı konu alan 'The Water Diviner' isimli filminin çekimlerinin bir bölümünü Türkiye'de gerçekleştirecek.

 

HAYRAN KALDI

İki kez Türkiye’ye gelen Crowe, Türk oyunculara da hayran kaldı.

 

KİMLERE ROL VERECEK?

Ünlü yıldız filminde Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Mert Fırat’a rol verecek.

 

ANCAK...

Ancak Crowe’un Türkiye’de en çok beğendiği oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

 

Türkiye’ye ilk geldiğinde Tatlıtuğ’a teklif götüren Crowe, ünlü oyuncudan olumsuz yanıt aldı.

 

''İYİ FİLM OLSUN...''

Tatlıtuğ, ''Benim için filmin iyi olması önemli, Hollywood ya da Türk yapımı diye ayırmam'' dedi. 

 

AMERİKA’YA GİDECEK

Oscarlı yıldız, Kelebeğin Rüyası filmindeki oyunculuğunu çok beğendiği Tatlıtuğ’un bir Hollywood filminde başrol oynayabilecek yetenekte olduğunu söyledi.

 

Crowe, Kıvanç Tatlıtuğ’u Hollywood’daki yapımcılar ve sektörün önde gelenleriyle tanıştırmak amacıyla Amerika’ya davet etti.

 

ÖNÜMÜZDEKİ AY

Ünlü oyuncu önümüzdeki ay Yılmaz Erdoğan ile birlikte Amerika'ya gidecek.[reklam]

Bu arada kazancını gayrimenkulde değerlendiren Kıvanç Tatlıtuğ, Londra'dan sonra Paris'te de ev almak için kolları sıvadı.

Tatlıtuğ, Ocak'ta başlayacak yeni dizisinden aldığı 1,5 milyon lira avansı yeni evine yatıracak... Son ola­rak Lon­dra­'dan ev alan oyun­cu şim­di de dün­ya­nın göz­de met­ro­pol­le­rin­den Pa­ri­s'te ev ba­kı­yor.

Pa­ri­s’­in en lüks böl­ge­le­rin­den bi­rin­de ev al­mak is­te­yen Tat­lıt­u­ğ’­un bu ka­ra­rın­da Fran­sız kız ar­ka­da­şı Flo­ren­ce Eu­gene­’nin et­ki­li ol­du­ğu söy­le­ni­yor.

Kıvanç Tat­lı­tuğ, Pa­ri­s’­te­ki evi­ni Ocak ayın­da baş­la­ya­cak ye­ni di­zi­sin­den al­dı­ğı 1,5 mil­yon li­ra avans­la ala­cak. Ün­lü oyun­cu ay­rı­ca bir je­an fir­ma­sı­nın rek­lam­la­rın­da rol ala­rak 3 mil­yon do­lar ka­zan­dı.

 

 

MOTOSİKLET TUTKUSUNDAN VAZGEÇEMİYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin