resim yok
19 Kasım 2012 - 00:00

 

Bütün dünyada yapılan ve kadına yönelik şiddetin önlenmesini öngören 'Beyaz Kurdele' kampanyasına ünlü oyuncular destek veriyor.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın öncülüğünde başlatılacak kampanyaya Necati Şaşmaz, Filiz Akın, Janset, Emrah, Haluk Piyes, Azra Akın, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimler de katılacak. Azra Akın ile Songül Öden de BM'nin “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelesi” iyi niyet elçileri sıfatıyla kampanyaya destek verecek.
 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, İstanbul'da 23 Kasım'da düzenlenecek 'Beyaz Kurdele' kampanyası ile kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda toplumun dikkatini çekmek istediklerini söyledi. Şiddeti toplumsal bir sorun olarak gördüklerini belirten Şahin, “Zihinlerdeki dönüşüm için rol modellere büyük görev düşüyor.  Burada biz bu imza kampanyası ile toplumun hassasiyetlerine dikkat çekeceğiz. Geçen yıl ilk imzayı Başbakanımız atmıştı. Bu sefer sanatçılarımız ve fikir önderlerimizle şiddete 'hayır' diyeceğiz” şeklinde konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin