Ünlü oyuncuların form tutma sırları şaşırtıyor!

Son dönemde magazin dünyasının ünlü isimleri Brad Pitt ve Angeline Jolie gibi dünya yıldızlarının gözde sporu crossfit ile form tutmaya başladı.

resim yok
24 Ekim 2014 - 10:12
Magazin

İlkel yöntemlerle form tutuyorlar!

Son dönemde magazin dünyasının ünlü isimleri Brad Pitt ve Angeline Jolie gibi dünya yıldızlarının gözde sporu crossfit ile form tutmaya başladı.


Teknolojik aletler yerine balyoz, halat ve ip gibi ilkel yöntemlerin kullanıldığı bu spora gönül veren birçok isim var.

İşte crossfit'le form tutanlar.

 

ERKEKLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

Haftanın beş günü spor yapan Burcu Esmersoy'un son gözdesi crossfit. Uzun yıllardır yaptığı kicbox'tan antrenmanlı olan Esmersoy, performansıyla erkeklere taş çıkartıyor.

 

6 AYDA 25 KİLO VERDİ

Son olarak 90'lar dizisinde rol alan Ümit Erdim yıllardır aşırı kilolarıyla mücadele ediyordu. Crossfit sporu sayesinde fazla kilolarından kurtulan Erdim, 6 ayda 25 kilo vermeyi başardı.

 

HAFTADA 5 GÜN SPOR

Cemiyet hayatının tanınmış ismi Eda Taşpınar da crossfit yapan ünlü isimler rasında. Taşpınar, ''Haftanın beş günü crossfit yapıyorum. Ağırlık da çalışıyorum. Kendimi çok sağlıklı ve dinç hissediyorum'' dedi.[reklam]

BERGÜZAR KOREL'DEN ETKİLENDİ

Muhteşem Yüzyıl'ın Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç 4 yıllık yoğun çalışmanın ardından dinlenme kararı aldı. Eşi Bergüzar Korel'in sporu bir yaşam biçimi haline getirmesiden etkilenen ünlü oyuncu, çalışmadığı dönemde kilo almamak için crossfit’e gönül verdi.

 

GENETİĞİM SAĞLAM

Burçin Terzioğlu da şu sı­ra­lar cross­fi­t'le form tu­tan ün­lü­ler­den. Ge­ne­tik ola­rak çok sağ­lam ol­du­ğu­nu be­lir­ten Ter­zi­oğ­lu, ''For­mu­mu ko­ru­mak için dü­zen­li ola­rak cross­fit ve kick­boks ya­pı­yo­ru­m'' de­di.

 

 

HANDE ATAİZİ OĞLU İÇİN SERVET ÖDEDİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin