resim yok
03 Aralık 2012 - 00:00

 

Senaristliğini Gülse Birsel'in yaptığı Yalan Dünya dizisine usta oyuncu Tekin Akmansoy'dan ağır eleştiri geldi. Birsel'in diziyi iki Amerikan dizisinin senaryosundan uyarladığını söyleyen Akmansoy, "Gülse oynayamıyor" dedi. Akmansoy'un eleştirilerinden Muhteşem Yüzyıl da nasibini aldı.
 
Sevilen dizi Yalan Dünya'nın hem senaristliğini yapan hem de Deniz karakterini canlandıran Gülse Birsel bu sözlere çok bozulacak. 
 
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebruli programında Ebru Şallı'nın bugünkü konuğu Kaynanalar dizisinin Nöri Kantar'ı olarak hafızlarda yer edinen usta oyuncu Tekin Akmansoy'du. 
 
Günümüzdeki bazı dizileri ve oyuncuları eleştiren Akmansoy, Gülse Birsel'in Yalan Dünya'yı iki Amerikan dizisinin senaryosundan uyarladığını söyledi. 
 
"Gülse Birsel oyunculuk takliti yapıyor"
 
Birsel'in yazdığı karakterleri de eleştiren usta oyuncu, 'Bence biraz da normal insanlar yazsın. Hepsi mi anormal bunların? Kimisinin Türkçesi bozuk, kimisi olduğundan daha bir başk, kimisi sakat. Gülse sen neden oynuyorsun buna aklım ermiyor. Oyunculuk başka şey. Oyunculuk taklidi yapma bana. Oynayamıyorsun, olmuyor. Ama sen bunu oluyor gibi gösteriyorsan, sen de inanıyorsan ben kıskanç olurum, sen doğrucu olursun ' ifadelerini kullandı. 
 
'SARAYDA KİMSE AÇIK SAÇIK DOLAŞAMAZ ' 
 
Akmansoy'un eleştirilerinden Muhteşem Yüzyıl dizisi de nasibini aldı. 'Muhteşem Yüzyıl'daki gibi sarayda kimse saçı açık dolaşamaz ' diyen Tekin Akmansoy, 'Dizide Teşvikiye Türkçesi ile konuşuyorlar. Muhteşem Yüzyıl'da padişah pijama giyiyor, bu olmamalı. Yönetmen bana kızmasın. Sen bir dönem yapıyorsun, bu yanlışların olmaması lazım ' eleştirilerinde bulundu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin