resim yok
13 Ocak 2011 - 00:00

Kıvanç Tatlıtuğ, mekan çıkışı gazetecilere görüntü vermemek için kaçarken neye uğradığını şaşırdı

 

Kıvanç Tatlıtuğ arkadaşı Gökhan Şükür ve iki kız arkadaşı ile beraber eğlenmeye çıktı.

Harbiye'deki bir kulübü tercih eden grupta Kıvanç Tatlıtuğ’un yanındaki kadınlardan biri ile samimiyeti dikkat çekiciydi.

Mekan çıkışında gazetecilere görüntü vermemek için kadın arkadaşını arabaya önden yollayan Kıvanç Tatlıtuğ yaklaşık beş dakika sonra ortaya çıktığında beklediğinden daha büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

Travestileri ile ünlü Harbiye Cadddesi’nde yoldan arabaları ile geçen travestiler, büyük hayranlık duydukları Kıvanç Tatlıtuğ'u fark edince olanlar oldu.

Araçları ile sanki bir aksiyon filmi gibi içinde 4 kişinin olduğu ve Gökhan Şükür’ün kullandığı arabanın önünü kestiler. Biri arabasının camından sarkarak, "Seni istiyorum Kıvanç" diye bağırmaya başladı.

Uzun bir süre yolu açmayan travestiler, Kıvanç Tatlıtuğ'a sevgi gösterilerini devam ettirdi ve daha sonra olay yerinden hızla uzaklaşarak izlerini kaybettirdi.


Kıvanç Tatlıtuğ ve arkadaşları da yolun açılması ile olay yerini hızla terk etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin