Ünlü sanatçıya büyük ilgi!

Ünlü yıldız Justin Timberlake'in 2014 Mayıs'ında İstanbul'da vereceği konserin biletleri dün satışa çıktı; yıldızın hayranları biletix'i kilitledi!

resim yok
06 Aralık 2013 - 13:39
Magazin

Ünlü yıldız Justin Timberlake'in 2014 Mayıs'ında İstanbul'da vereceği konserin biletleri dün satışa çıktı; yıldızın hayranları biletix'i kilitledi!

Justin krizi!

 

İşte detaylar:

İstanbul İTÜ Stadyumu'nda 26 Mayıs 2014 tarihinde vereceği konseri şimdiden heyecan yaratan Justin Timberlake'in biletleri dün sabah 11.00'de biletix'ten satışa sunulmaya başladı.

 

ÖN BİLETLER BİRKAÇ SAATTE TÜKENDİ

Dünyaca ünlü yıldızın en ucuz kategori olan 100 liralık biletleri sadece yarım saat içerisinde tükendi.

Dün sabah 09.00’dan itibaren ön satışları başlayan 100 TL fiyatlı ‘Tribün Kategori 3’ ve 275 TL fiyatlı ‘Tribün Kategori 1’ biletleri kısa süre içerisinde tükendi.

Timberlake'in biletlerini almak isteyen binlerce hayranı aynı anda siteye girince "biletix.com" uzun süre kilitlendi.

Bu arada BKM ve MAP organizasyonuyla yapılacak Justin Timberlake konserinin şu anda satışta olan biletlerinin fiyatlarını 700 ile 145 lira arasında değişiyor.

R&B yıldızını birkaç metre mesafeden izlemek ise ‘Diamond Circle’ adı verilen özel bölümün fiyatı ise yaklaşık 700 lira.

Yer: İ.T.Ü ARENA, Tarih: 26 MAYIS, Bilet: 100-700 TL

Seattle, Chicago, New York, Londra, Glasgow, Manchester, Zürih, Köln, Berlin ve daha bir çok şehri ziyaret edecek olan dev turnenin 2013 tarihli tüm biletleri gibi yeni açıklanan 2014 konserlerinin de birçoğu şimdiden tükendi.[reklam]

Justin Timberlake, 2014 yılının Ağustos ayına kadar 63 konser verecek.

 

DÜNYA TURNESİ’NİN RESMİ HASHTAG ADRESİ :  #JT2020TOUR

En son Amerika Müzik Ödülleri gecesinde kazandığı Favori Pop/ Erkek Rock Sanatçısı ödülleri dahil 3 ödülle evine dönen Timberlake ayrıca GQ tarafından yılın erkeği seçildi.  20/20 Experience , 4 milyonluk album satışı ile yılın en çok satan dünya turnesi.  

Bu album son 5 yılın en iyi çıkış yapan Erkek sanatçısı, hatta son 5 yılın  Amerika tarihindeki en iyi dijital çıkışı olarak kabul ediliyor.

20/20 Experience albümü top200 sıralamasında (3 Haftalık) ve R&B album listelerinde (10 Hafta) birinci durumda. 10 parçasının da yayınlanmasından sadece1 hafta sonra dijital ortamda şarkılar Amerika’da 7 milyon’dan fazla satıldı. Albüm Amerika dahil üç ülkede daha platinyum seviyesine yükseldi.

 

 

ÜNLÜ AKTÖRÜN TULUMUNA 100 BİN DOLAR VERİLDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin