Ünlü şovmenden anlamlı gösteri!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk depremzede çocuklar için sahneye çıkacağını açıkladı. Beyazıt Öztürk nerede sahneye çıkacak? Beyazıt Öztürk'ün gösterisi ne zaman? Beyazıt Öztürk kimdir?

Berfin Sengil
16 Şubat 2024 - 16:55
Magazin

Önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere yansıyan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk samimi açıklamalarda bulundu.

Deprem Bölgesi Dışında da Sahnelenecek

Bir yıl önce gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerden olumsuz etkilenen çocuklar için sahneye çıkacağını söyleyen Beyazıt Öztürk, “Deprem bölgesindeki çocuklar için gösteriler yapacağım, şimdilerde ona hazırlanıyorum. Deprem bölgesi dışındaki illerde de gösteriler olacak” ifadelerini kullandı.

Hayali Pazı Sarması

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre; 14 Şubat Sevgililer Günü'nde tek başına mutfak alışverişi yapmasına dair Beyazıt Öztürk'ten, “Benim hayatımda hep 13 ve 15 Şubat oldu. 14 Şubat’ı yaşayamadan gideceğiz. Herkes bir sevgili hayal ediyor, ben ise pazı sarması hayal ediyorum” karşılığı geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin