resim yok
23 Kasım 2011 - 00:00

 

Geçen sezon Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı balıkçı karakteri ile izleyicinin sempatisini kazanan ünlü tiyatro oyuncusu Orhan Alkaya, Al Yazmalım dizisinin kadrosundan çıkartıldı.
 
Alkaya’nın diziden gönderilme sebebininse sette sürekli sorun çıkartıp huzursuzluk yaratması olduğu iddia ediliyor. Alkaya geçen sezon sonu astronomik bir ücret istediği için Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin final bölümünde Ali Kaptan tarafından öldürülmüş, bu sezonsa Ay Yapım imzalı Al Yazmalım dizisine baş rol karakteri Seçkin Özdemir’in babası Salih Usta karakteri ile dahil olmuştu. On bölümü geride bırakan dizinin setinde Alkaya ile ilgili şikayetler artınca yapımcı Kerem Çatay ünlü tiyatrocu ile yolları ayırma kararı aldı.
 
Alkaya hakkında geçen aylarda tiyatrocu Hülya Karakaş da Şehir Tiyatroları’nda yönetici olduğu dönemde kendisine mobbing yaptığı iddiası ile dava açmıştı. Alkaya'ysa suçlamayı reddetmiş ve karşı dava açmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin