Ünlüler alışveriş turunda!

Pelin Karahan, Hazal Kaya, Gülben Ergen, Pınar Deniz gibi ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
21 Mart 2024 - 09:07
Magazin

PELİN KARAHAN

Ekranların güzel oyuncusu Pelin Karahan, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde mağazaları turlayıp alışveriş yapan Pelin Karahan, kendisini fark eden gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.

Pelin Karahan, "Görüşmeler yapıyorum şu sıralar senaryo okuyorum. Bakalım güzel bir diziyle ekranlara dönmek istiyorum. Ayrıca televizyondaki dizileri takip etmekten keyif alıyorum. Bahar dizisini izlerken Demet Evgar’ın muhteşem oyunculuğu beni büyülüyor" diye konuştu.

GÜLBEN ERGEN

Geçtiğimiz gün İstinyePark’ta görüntülenen Gülben Ergen, alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Kendisini görüntüleyen muhabirlere el sallayarak selam veren ünlü şarkıcı, “Bayram konserlerinden önce stüdyodan çıkamıyorum. Sevenlerimin, bayramı yeni şarkımla karşılamalarını istiyorum. Şimdi de alışveriş yapıp yine stüdyoya gideceğim” dedi.

PINAR DENİZ

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Pınar Deniz, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Pınar Deniz, yanına gelen sevenlerini kırmayıp tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Pınar Deniz’in, güzelliği ve şık AVM tarzı ise göz kamaştırdı. 

HAZAL KAYA

Oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan Hazal Kaya, bir süre burada mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

Sempatik tavırlarıyla etrafına neşe saçan Kaya, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Yanına gelen her sevenleriyle ayak üstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Hazal Kaya, spor ve şık AVM kombini ile beğeni topladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin