Ünlüler alışveriş turunda yakalandı

Atiba Hutchinson, Tugay Mercan ve Berke Özer gibi ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı. Ünlü isimler sevenleri ve basın mensuplarının fotoğraf isteğini geri çevirmedi.

Berfin Sengil
17 Ocak 2024 - 12:57
Magazin

Ünlü isimler Zorlu AVM'de objektiflere yakalandı. İşte Atiba Hutchinson, Tugay Mercan ve Berke Özer'in alışveriş turundan notlar...

Uzun süre Beşiktaş futbol takımının formasını terleten başarılı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, geçtiğimiz gün oğlu Noah ile birlikte alışverişteydi. Özellikle Beşiktaş’lı futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Atiba Hutchinson, her zaman olduğu gibi sempatik ve mütevazi tavırlarıyla dikkat çekti. Hem Atiba, hem de oğlu Noah, ile fotoğraf çektirmek isteyen futbolseverleri kırmayıp hepsiyle tek tek hatıra fotoğraf çektirdi.

Ekranların başarılı oyuncularından biri olan Tugay Mercan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Tugay Mercan, uzun süre yakın dostlarıyla sohbet edip keyifli vakit geçirdi. Yemek yiyip eğlendikleri mekân çıkışı muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren başarılı oyuncu, "Yeni projeler görüştük yakında birkaç projede yer almayı düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Eyüpspor’un genç ve başarılı kalecisi Berke Özer de geçtiğimiz gün alışverişteydi. Başarılı eldiven, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi. İdman öncesi alışverişe çıkan genç kaleci, şık tarzıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin