Ünlüler alışverişte yakalandı

Halit Ergenç, Elif İnci Aras ve Uğur Demirok gibi ünlü isimler alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
01 Mart 2024 - 10:24
Magazin

ELİF İNCİ ARAS

Cemiyet ve iş dünyasının tanınan simalarından Elif İnci Aras, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’yi gezen sosyetik güzel, bir süre burada alışveriş yapıp tatil dönüşü eksiklerini tamamladı.

Elif İnci Aras, burada yakın dostlarıyla buluşup öğlen yemeği eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Kahve eşliğinde neşeli anlar yaşayan sosyetik güzel, uzun süre kaldığı restoran çıkışı muhabirlere poz verdi. Beyazlar içerisindeki şık AVM tarzı ile göz kamaştıran Elif İnci Aras, "Tatili tamamlayıp döndük, iş ve okul beklemiyor, öğrencilerim ile özleştik" açıklamasında bulundu.

HALİT ERGENÇ

Ekranların ve beyaz perdenin usta isimlerinden Halit Ergenç, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan usta oyuncu, yanına gelen sevenlerini kırmayıp uzun süre hatıra fotoğrafı çektirdi. Her zaman olduğu gibi mütevazi tavırlarıyla dikkat çeken Halit Ergenç, muhabirlerin de fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi. Muhabirlere iyi çalışmalar dileyen başarılı oyuncu, daha sonra alışverişe kaldığı yerden devam etti.

UĞUR DEMİROK

Eyüpspor’un deneyimli futbolcusu Uğur Demirok, önceki gün çocukları Demir ve Duru ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde ailecek geldikleri Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan sempatik aile, öğlen yemeği yiyip keyifli vakit geçirdi. Yakın dostlarının da katıldığı eğlenceli günde neşeli vakit geçiren Demirok, ailesi restoran çıkışı muhabirlere poz verdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin