Ünlüler AVM gezilerinde görüntülendi!

Birçok ünlü isim AVM gezmelerinde objektiflere yakalandı.

Volkan Usta
13 Ağustos 2023 - 10:00
Magazin

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, önceki gün İstinyePark’ta çocukları ile çıktığı alışveriş turunda görüntülendi. Gün boyu İstinyePark içinde bulunan dünyaca ünlü markalardan alışveriş yapan Wanda Nara, daha sonra çocukları ile birlikte yemek yedi. Hem kendisine hem de çocuklarına alışveriş yapan Wanda Nara, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da kırmadı. 

23-08/13/hamdi-alkan-1.JPG

HAMDİ ALKAN'IN YENİ PROJE HEYECANI

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere poz verdi. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Alkan “ Yeni bir film projesine başladık, senaryo toplantısı için geldim çok heyecanlıyız.” diye konuştu. 

23-08/13/cagla-sikel.JPG

ÇAĞLA ŞIKEL ŞIKLIĞI İLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Ekranların güzel ismi Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Tek başına alışverişe Şıkel, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Tarzı ve şıklığıyla göz kamaştıran Çağla Şıkel, yanına gelen sevenlerini de kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirip ayak üstü de olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi.

23-08/13/mehmet-ozdilek.JPG

MEHMET ÖZDİLEK TEK BAŞINA

Türk futbolunun ve Beşiktaş futbol takımının efsane isimlerinden 'Şifo' lakaplı Mehmet Özdilek, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Tek başına AVM'ye gelen Mehmet Özdilek, ilk olarak yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Meydan katında bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen Özdilek, restoranda kaldığı süre boyunca futbol severlerin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.

23-08/13/cenk-tosun-2.JPG

CENK TOSUN'A YOĞUN İLGİ

Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Cenk Tosun, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul’da görüntülendi. Çocuklarıyla birlikte Hupalupa Aile Eğlence Merkezi’nde objektiflere yansıyan Tosun’a arkadaşı futbol dünyasından tanınan Metecan Kanbur’da eşlik etti. Sakatlık dönemini atlatan ve sahalara yeniden dönmeye hazırlanan Cenk Tosun, " Her şey yolunda, çocukları eğlendirmeye geldik. Onun dışında yeni sezona hazırlık yapıyoruz.Tekrardan maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerinde bulundu. Kendisini fark eden sevenleriyle yakından ilgilenen Cenk Tosun, hatıra fotoğrafı ve imza vermeyi ihmal etmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin