Ünlüler AVM gezilerinde objektiflere böyle takıldı!

Ünlü isimler AVM gezilerinde muhabirlerin kameralarına yakalandılar.

Volkan Usta
09 Eylül 2023 - 10:27
Magazin

Merve Özbey önceki gün eşi Kenan Koçak ve kızı Elif Özüm ile birlikte Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Ailece alışveriş turuna çıkan başarılı şarkıcı, kızı Elif Özüm'ü eğlence için Hupalupa Aile Eğlence Merkezi’ne götürdü ve keyifle zaman geçirdiler. Gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayan ve ailesiyle poz veren başarılı şarkıcı, merak edilen sağlık durumu ve planan 7 konserini iptal etmesi hakkında sorulan soruları ise nazikçe geri çevirdi. Özbey, ”Herşey yolunda arkadaşlar. Şuan Elif var daha sonra rahat bir şekilde konuşuruz" diyerek alışverişe kaldıkları yerden devam ettiler.

23-09/09/dilan-cicek-deniz.JPG

DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Ekranların sevilen ve başarılı isimlerinden Dilan Çiçek Deniz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşı ile birlikte akşam gezmesine çıkan güzel oyuncu, doğal güzelliği ve her zaman olduğu gibi mütevazı tavırlarıyla dikkat çekti. AVM’de kısa bir alışveriş turu yapan güzel oyuncu, meydan katında bulunan Cantinery’de yemek yedikten sonra vale noktasından aracını teslim alıp AVM’den ayrıldı.

23-09/09/nilperi-sahinkaya.JPG

NİLPERİ ŞAHİNKAYA

Başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya önceki gün heykel sanatçısı sevgilisi Emre Yusufi ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. AVM'de kısa bir alışveriş turu yapan ve ardından ‘Richard’ adlı oyunu izlemeye Performans Sanatları Merkezi’ne geçen çift, Emre Yusufi’nin yapmış olduğu ‘DJ Herkül’ heykeli önünde muhabirlere poz verdi. Çiftin neşeli ve keyifli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

23-09/09/burak-celik.JPG

BURAK ÇELİK

Yakışıklı oyuncu Burak Çelik, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yakın dostu ile birlikte AVM’ye gelen Çelik, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Daha sonra meydan katında bulunan bir restoranda yemek yiyen Burak Çelik,  yanına gelen hayranlarıyla ayak üstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmesi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin