Ünlüler AVM gezmelerinde görüntülendi!

Futbolcu Luan Peres ve eşi ile ekranların popüler ismi Hakan Ural Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Volkan Usta
01 Temmuz 2023 - 11:51
Magazin

Ekranların sivridilli yorumcusu Hakan Ural, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Bayram tatili nedeniyle boşalan İstanbul'un ve sakin İstanbul trafiğinin tadını çıkardığını söyleyen Ural,  kısa bir alışveriş turuna çıktığında sözlerine ekledi. Alışveriş sonrasında meydan katında bulunan Cantinery'de yakın arkadaşlarıyla bir araya gelen başarılı yorumcu, neşeli ve keyifli halleriyle de dikkat çekti.

23-07/01/luan-peres.JPG

LUAN PERES EŞİYLE ALIŞVERİŞTE

Fenerbahçe futbol takımının Brezilya'lı yıldız ismi Luan Peres, önceki gün eşi Gabriela Merjam ile birlikte geldikleri Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Yeni sezon hazırlıklarının başlamasına kısa bir süre kala bu zamanı eşiyle birlikte İstanbul'da kalarak geçiren yıldız futbolcu, AVM'de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Futbol severlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve bu ilgiden son derece memnun olan Peres, yanına gelen sevenleriyle fotoğraf çektirip ayak üstü sohbet etti.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin