Ünlüler AVM gezmelerinde yakalandı!

Son dönemde adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Melis Sezen, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

Volkan Usta
02 Eylül 2023 - 10:34
Magazin

Tatil dönüşü tek başına alışverişe çıkan güzel oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Sezen, onlarla hatıra fotoğrafı çektirip ayak üstü de olsa sohbet etmeyi ihmal etmedi. Neşeli ve güler yüzlü tavrıyla dikkat çeken güzel oyuncunun sade ve şık tarzı ise gözlerden kaçmadı.

23-09/02/ebrupolat.JPG

YOĞUN TEMPO

Şarkıcı Ebru Polat, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Meydan katında bulunan dünyaca ünlü mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen Polat'ın alışveriş tarzı ise dikkatlerden kaçmadı. Özellikle farklı gözlükleriyle dikkat Ebru Polat; "Eylül ayı ile sezonu açıyoruz, en sevdiğim ay diyebilirim’’ dedi ve Avrupa konserlerine başlayacaklarını belirtti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin