Ünlüler çocukları için gelecekte hangi mesleği istiyor?

Ünlüler çocukları için bakın hangi mesleği istiyor?

resim yok
28 Ağustos 2014 - 10:51
Magazin

Ünlüler çocukları için bakın hangi mesleği istiyor?

Uzmanlar çocuğun kendi istediği mesleği seçmesinin mutlu bir yaşam sürmesi için önemli olduğunu söylese de aileler ister istemez çocuklarını yönlendirmeye devam ediyor.


Peki ünlü isimler çocuklarını hangi meslekte görmek istiyor…

Ünlüler çocukları için bakın hangi mesleği istiyor?

 

PINAR AYLİN

Mimar olmak istiyor

Maya çizimi ve matematiği çok iyi olan bir çocuk. Moda tasarımcısı ya da mimar olmayı istiyor. Ayrıca uzun sörf yapıyor. Mutlu olduğu mesleği seçmesini isterim ama onun istediği üç mesleği de onaylıyorum. Mimar, moda tasarımcısı ya da sörfçü olsun ama mutlu olsun.

 

ÇAĞLA ŞIKEL

Mutlaka sporla ilgilensinler

Uzay he­nüz çok kü­çük ama Ku­ze­y'in te­ni­se ve fut­bo­la il­gi­si bü­yük. 6 yıl ara ver­di­ğim te­ni­se onunla bir­lik­te baş­la­dım. İler­de fark­lı mes­lek­ler yap­sa­lar bi­le  mut­la­ka bir spor da­lıy­la uğ­raş­ma­la­rı­nı is­te­rim.[reklam]

ÖZGE ÖZBERK

Müzik kulağı çok iyi

Oğlumun çok iyi bir müzik kulağı var ve resim yapmaktan çok keyif alıyor. İlerde onu müzik konusunda destekleyeceğim. Ama seçim onun.

 

PELİN KÖRMÜKÇÜ

Güzel sanatlarda okumasını isterim

Selin'e asla meslek seçimi konusunda baskı yapmam. Dans etmeyi ve resim yapmayı çok seviyor. Ayrıca teatral yeteneği de var. Ben mesleğine karışmam ama güzel sanatlarda okumasını çok isterim.

 

BUKET DEREOĞLU

İnşallah pilot olur

Çok ko­mik bir ço­cuk, ha­re­ket­li ve tak­lit ye­te­ne­ği de iyi. Ar­mut di­bi­ne dü­şer der­ler ama şim­di­ler­de pi­lot ol­mak is­ti­yor. Açık­ça­sı ben­de des­tek­li­yo­rum. İn­şal­lah bu bran­şı se­çer. Ka­ra­da bir araç kul­lan­mak­tan­sa ha­va­da ol­ma­sı da­ha gü­ven­li.

 

 

İŞTE NEJAT İŞLER'İN SON HALİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin