resim yok
20 Nisan 2012 - 00:00

 

On ay önce evlenen ünlü oyuncular Burcu Kara ile Buğra Gülsoy boşanıyor. Geçen nisan ayında beraberlik yaşamaya başlayan ve 2 ay içinde nişanlanıp evlilik kararı alan Kara (32) ile Gülsoy’un (30) ayrılıkları da ani oldu
Temmuz ayında renkli bir düğünle gerçekleştirdikleri evlilikleri 10 ay süren çiften ayrılık sinyallerini ilk veren taraf Burcu Kara oldu. TRT TÜRK’te “Bidünya Tasarım” programını sunan Kara, twitter sayfasına 16 Nisan’da “Önce bir boşluk oldu kalp gidince ama şimdi iyi... “ yazdı. Ardından da evli olduğu için kabul etmediği bilinen şehirdışı projelerine şimdi sıcak baktığını belirtti ve “Artık şehirdışı bir işte çalışmak istiyorum, kesin! İstanbul dışında çalışmanın vakti geldi. Çünkü, bana tatil gibi gelecek. Özlemek güzeldir” cümlelerini yazdı.
 
 
 
Kara’nın tweet’leriyle gündeme gelen ‘Ünlü çift boşanıyor mu?’ sorusunun cevabını ‘Kuzey Güney’ dizisiyle son dönemde beğeni toplayan Buğra Gülsoy, tek başına Nişantaşı’nda ev tutarak verdi. Evlendikten sonra kiraladıkları Ulus’taki evlerinin üst katına dersane açılınca önceki ay Gayrettepe’ye taşınan çiftten Gülsoy’un evden ayrıldığı ve Kara’nın ayrılık tweet’leri yazdığı ortaya çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin