Ünlülerden anne-çocuk günü!

Bir alışveriş merkezinde çocuklarıyla objektiflere yansıyan Demet Akalın ve Pelin Karahan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Anne kız günü yaptığını söyleyen Akalın'ın yanı sıra Karahan da oğullarıyla poz verdi.

ozan
01 Kasım 2023 - 10:02
Magazin

Ünlü şarkıcı Demet Akalın kızı Hira ile birlikte önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Yeniden televizyon programlarıyla ekranlara dönen Akalın, kızı Hira ile kızının okuldan arkadaşıyla birlikte yemek yiyip eğlenceli zaman geçirdiler. Yemek sonrası muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Akalın, "Anne-kız günü yaptık" dedi.

23-11/01/demet-akalin.JPG

'OKUL HARİCİNDE TÜM HAYATIMIZ FUTBOL'

Güzel oyuncu Pelin Karahan, geride bıraktığımız gün Vadistanbul'da çocukları Ali Demir ve Eyüp Can ile birlikte görüntülendi. Karahan, Vadistanbul Magic World Eğlence Merkezi’nde keyifli bir gün geçirirken çocuklarıyla eğlenceli aktivitelerde bulundular.

Karahan ve ailesinin neşeli halleri dikkat çekerken Ali Demir ile Eyüp Can'ın üstündeki Real Madrid forması dikkatlerden kaçmadı. Çocuklarının Real Madrid ve Arda Güler hayranı olduğunu söyleyen Pelin Karahan, "Okul haricinde tüm hayatımız futbol" diye konuştu.

23-11/01/12.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin