Ünlülerden deprem mesajları! Destek olmaya devam ediyorlar...

Yüzyılın en büyük felaketi olarak tanımlanan Kahramanmaraş depreminden günler geçse de ünlü isimlerden destek bitmiyor! Meryem Üzerli, Hayko Cepkin, Ebru Gündeş, Murat Boz ve daha niceleri... Hayko Cepkin hangi kanala isyan etti? Murat Boz neye sinirlendi? Meryem Üzerli neden linç edildi?

Pınar Alçiçek
20 Şubat 2023 - 12:54
Magazin

10 ilde hissedilen yıkıcı deprem ardından yardım çalışmaları devam ediyor. Kimi ünlü isim isyan ederken, kimileri ise maddi manevi destek vermeye devam ediyor.

İşte yardım elini deprem bölgesinden çekmemeye kararlı olan ünlülerin o açıklamaları ve paylaşımları:

İlker Kızmaz...

Oyuncu İlker Kızmaz, yardım merkezlerindeki çalışmaların ardından afet bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları adına hazırlanan konteynır ev için kolları sıvadı.

23-02/20/jkhgf.jpg

Meryem Uzerli...

"İnanılmazsın, Hailey Bieber bile senden önce paylaşım yaptı" eleştirilerine maruz kalan Uzerli, "Sizin mesajınızı insani anlamda anlamıyorum. İlk gün stroy paylaştım. Burada hemen ilk saatlerde para toplayıp gönderdik. Lütfen böyle bir trajik durumda insanları sosyal medya yüzünden yargılamayın. O zaman sadece ve sadece sosyal medya hastalık, sanki gerçek hayat yok. Arka planda gerçek hayatta neler yapılıyor bilmediğiniz için" şeklinde isyan etti.

Oğuzhan Uğur...

"Umut olanlar çok ama… Yardım malzemelerinin fiyatlarını arttıranlar, yardım tırı soyup mağaza yağmalayanlar, yıkılmış binaya fatura yollayanlar, yalan ihbarlar, sağlam kalan evlerin kiralarını üç katına çıkaranlar da var. Benim için insan kaybı, verilerden çok daha büyük oldu."

Ebru Gündeş...

"Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız. Ne rahat nefes alabiliriz artık, ne de böyle bir acıyı unutabiliriz. Unutmayacağız da...

Hayko Cepkin...

Hayko Cepkin ise A Haber'in o haberine ateş püskürttü: 

"Bundan sonrasında küfürsüz ilerlemek daha da zorlaşacak. Antreli çadır, kiler, sanki bu büyük afetten mutluluğa bir anda ulaşan insan figürleri. Tarihin en zekası düşük insan'sılarının döneminde, hayatta ve ayakta kalma mücadelesi" 

Murat Boz...

"Evlat edinen ile evlatlık arasında evlenme engeli doğmaz" fetvası üzerine sinirlerine hakim olamayan Murat Boz"Çocuklarımızı korumamız, kollamamız gerekirken, akılalmaz açıklamalarla sinir uçlarımızla oynanıyor. İnsanın boğazı düğümleniyor" ve "Diyanetin bu açıklamalarını kabul edebilmemiz mümkün değil. Depremzede çocuklarımız hepimize, Türk halkına emanettir ve emanete ihanet ettirmeyeceğiz. Sonuna kadar takipçisiyiz! Diyanet işlerinin yaptığı 'Evlenme engeli olmadığı' şeklindeki akıl, mantık, vicdan dışı açıklamayı reddediyorum. Her bir çocuğumuzun takipçisi olacağız" açıklamasında bulundu.

Çelik...

Şarkıcı Çelik, dizi ve filmlerin başlamasına tepkisi sert oldu... "Diziler, filmler başlamış, reality showlardan, haberim yok, sanmam ki başlamamış olsun. Maçlar yakındır. Zaten deprem olduğundan beri bütün uzman profesörler ekranda, 1999'da doktora yapmıştık, bu sefer ihtisas yaptık, tüm toplum konuyu öğrendi, her şey kesin düzelecek 1999'da ne kadar ders aldıysak şimdi daha iyisini aldık. Yani dağılabiliriz. Yas?

Sadece şarkıcılar, müzisyenler biraz tek ayak üzerinde dursun, onların suçu büyük. Reklamların 15 Temmuz'da bile durduğunu görmedim, ülkede hayat durabilir reklam durmaz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin