Ünlülere göre bir evlilik ne zaman sonlanır?

Ünlüler evlilik için önemli kriterlerini açıkladı.

resim yok
09 Ocak 2014 - 11:28
Magazin

Ünlüler evlilik için önemli kriterlerini açıkladı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 2013'ün son günü Ahu Yağtu ile resmen boşanması magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Herkes günlerdir bu ayrılığı konuşurken; biz de ünlülere bir evlilikte şart koştukları en önemli kriterleri sorduk.

 

İşte ünlü kadınların cevapları:

 

ÇAĞLA ŞİKEL

Saygı bitince evlilik sarsılır

Bir evliliğin temel direği saygıdır. Birbirine duyulan saygı bitince evlilik de biter. Ama bu sadece aşk ilişkisinde değil, arkadaşlık, dostluk yani her ilişkide böyle.

 

BENGÜ

Görmezden gelmek bitirir

Bence bir evlilikte saygı gidince her şey biter. Karşındaki insanı görmezden gelmek ve fark etmemek o ilişkiyi çıkmaza sokar. Hayatta en çok kendimizi sevmemiz gerektiğini unutmamamız lazım. Çünkü kalplerde hep kiracı oluyoruz; hiçbir zaman karşımızdaki kişinin kalbini satın alamıyoruz”

 

ÖZGE ULUSOY

Karakter uyuşmazlığı

Fikir ayrılıkları ve karakter uyuşmazlığı bir evliliğin sonunu hazırlar. Ortak noktada bulunmadığın bir ilişki ne kadar devam edebilir ki?[reklam]

MERVE BÜYÜKSARAÇ

Sadakatsizse sürdürmem

Saygısızlık ve sadakatsizliğin olduğu bir ilişkiyi devam ettirmem. Bunlardan birinin bile yaşanması o ilişkiden gitmeme neden olur.

 

BAŞAK SAYAN

Aldatılırsam giderim

Aldatılmak ve saygının bitmesi benim o ilişkiden gitmem için yeterlidir.Ama bunu yapamayanları da yargılamam. Hayatta herkesin yolu başkadır.

 

ÖZGE ÖZBERK

Büyük sorun iletişimsizlik

Ben çiftler arasında en büyük sorunun iletişimsizlik olduğunu düşünüyorum. Evlilikte ya da birliktelikte en büyük problem bu. İnsanlar ayrı telden konuşuyorsa ve arada sorun olan konu bir türlü kapanmıyorsa, o ilişki bitmeye mahkumdur.

 

 

ARALARINDAN SU SIZMAYAN ÜNLÜLER KİMLER? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin