Ünlülerin alışveriş günü!

Demet Akalın'dan Uğur Demirok'a ünlü isimler alışveriş turunda objektiflere yansıdı. İşte ünlülerin alışveriş telaşı...

Berfin Sengil
09 Şubat 2024 - 09:49
Magazin

DEMET AKALIN

Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün yakın dostu Birol Tokat ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Akalın bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sonrası meydan katında bulunan bir restoranda yemek yiyip keyifli vakit geçiren Demet Akalın, yanına gelen sevenlerini kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Güzel şarkıcının, siyahlar içerisindeki spor tarzı ise sevenleri tarafından beğeni topladı.

UĞUR DEMİROK

Eyüpspor’un başarılı stoperi Uğur Demirok, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan başarılı futbolcu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Uğur Demirok, burada öğlen yemeği yiyip yakın arkadaşları ile keyifli vakit geçirdi. Restoran çıkışı muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren başarılı futbolcu, şık AVM kombini ile de beğeni topladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin