Ünlülerin alışveriş keyfi!

Meryem Uzerli'den Simge Ünal ve Mert Fırat'a dek ünlü isimler alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

Berfin Sengil
16 Mart 2024 - 12:23
Magazin

MERYEM UZERLİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteri ile hafızalara kazınan Meryem Uzerli, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.Oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sırasında yanına gelen sevenlerinin yoğun ilgisine kayıtsız kalamayıp hatıra fotoğrafı çektiren Uzerli, sempatik ve cana yakın tavırlarıyla sevenleri tarafından beğeni topladı. Alışverişini tamamladıktan sonra kendisini almaya gelen aracına yönelen güzel oyuncu, şık soğuk hava tarzı ve güzelliği ile de dikkat çekti.

MERT FIRAT

Ekranların sevilen yüzü Mert Fırat, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde kurucusu olduğu Dasdas Sahne’ye giriş esnasında görüntülenen oyuncu sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Akşam oynanacak olan tiyatro oyunu için erken saatlerde provaya gelen oyuncu her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

SİMGE ÜNAL

Genç ve başarılı model Simge Ünal, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul’da objektiflere yakalandı. Dubai tatilinden dönüşünde soluğu alışveriş merkezindeki mağazalarda alan Ünal, eksiklerini giderdi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Ünal, soruları yanıtladı.

Son zamanlarda gündeme gelen iş mi, yoksa evlenip çocuk sahibi olmak mı sorusuna Simge Ünal şu yanıtı verdi:

"Ben çocuk düşünmediğimi her fırsatta dile getirdim. Kazandığım parayı gezmeye ve alışverişe harcıyorum. Özgürlüğüme düşkün birisiyim, hem maddi hem manevi olarak çocuk sorumluluğu almak istemem, şu anda çok gencim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin