Ünlülerin AVM gezmeleri kameralara böyle takıldı!

Ekranların başarılı isimleri alışverişte objektiflere böyle yakalandı.

Volkan Usta
09 Temmuz 2023 - 10:35
Magazin

Trabzonspor ve milli takımın başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, geride bıraktığımız gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Kamp öncesi alışverişe çıktığını söyleyen Uğurcan Çakır, "sezon hazırlıklarına bildiğiniz gibi yakın zamanda başladık. Şimdi de yeni kamp dönemine başlıyoruz. Bende kamp öncesi eksiklerimi tamamlamak için alışverişe çıktım." açıklamasında bulundu.

23-07/09/ugurcan-cakir.JPG

CANSU TOSUN BEYAZLAR İÇİNDE

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Cansu Tosun, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan oyuncu doğal güzelliğiyle dikkat çekti. Mağazaları dolaşan ve alışveriş yapan Tosun, sonrasında meydan katında bulunan bir restoranda yakın dostlarıyla bir araya geldi. Tosun'un beyazlar içindeki şıklığı da adeta göz kamaştırdı.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin