Ünlülerin mutluluk reçeteleri!

Ece Erken'e bir magazin programında ''Tuğçe Kazaz, namaz kılmanın ağrılarını geçirdiğini söylüyor, ne düşünüyorsunuz?'' diye soruluyor...

resim yok
09 Ocak 2015 - 10:13
Magazin

Ünlülerin mutluluk reçeteleri!

Ece Erken'e bir magazin programında ''Tuğçe Kazaz, namaz kılmanın ağrılarını geçirdiğini söylüyor, ne düşünüyorsunuz?'' diye soruluyor: ''Ben ağrılarım için spor yaparım, onunki tuhaf'' gibi bir cümleyle yanıt veriyor Erken.
 

Aynı gün Kazaz, Milliyet Pazar'dan Senem Aydın'a verdiği röportajda yogayı ''Batılı zihniyetin ahlak çöküntüsü için başımıza sardığı bir şey'' olarak tanımlıyor. Bence tuhaf olan; Erken'in Kazaz'ın inancını yorumlayış biçimi. Kazaz'ın yogacılara yaptığı göndermenin 'tuhaf' olması gibi!

Milliyet Cadde'den Neslihan Özyükseler Tanış'ın yazısı:

Kazaz anlattığı kadar gelişmiş bir ruhsa şunu bilmesi gerek: Bir 'yol'un peşindeysen önce başkalarının gittiği yollara saygı göstermelisin. Yargılamak, kınamak en büyük günahlardandır.

 

'SİZE İYİ GELENİ YAPIN'

Bugün doktorlar bile ''Dua edin, meditasyon yapın, doğayla kucaklaşın, inançlı olun, kendinize neyin iyi geldiğini bulun'' diyor. Son cümleye dikkat ''Kendinize ne iyi geliyorsa!''

Eskiden kurşun döktürülür, nazar duaları okutturulurdu. Şimdilerde kendi kendimizin üfürükçüsüyüz! Enerji konuları açılınca konuşacak kamyonla lafımız var. Ünlü-ünsüz herkeste bir arayış hali var. Stresle mücadele etmek, mutluluk ve huzur adına bir sürü şey deniyoruz. İyi geliyorsa ne âlâ![reklam]

Yalnız akıl ve mantığı elden bırakmamak önemli! Sırf ticaret amaçlı kendine değişik sıfatlar ekleyen hoca, guru, dervişler türedi.

İnsanları beş seansta her şeyin toz pembeye dönüşeceğine, başka biri olacaklarına inandırıyorlar. Bilmemiz gereken şu: Karşımıza öğretmen olarak çıkan kişinin bizden tek üstünlüğü bilgi ve deneyim. Kimsenin Allah katında ayrıcalığı olamaz. Nitekim bugüne dek aya tırmananı görmedik!

 

GÜLBEN ERGEN

Şarkıcı, huzuru hacı olmakta bulan ünlülerden. Yakın geçmişte eşiyle gittikleri Hac fotoğraflarını Instagram'dan paylaşması uzun süre konuşulmuştu.

 

ECE VAHAPOĞLU

Lisanslı sporcu, sunucu ve yazar Vahapoğlu, tam bir sağlıklı yaşam sevdalısı. Vahapoğlu, geçen ay gittiği Nepal seyahatinde  Everest'e çıkmış, Instagram'dan bol bol fotoğraf paylaşmıştı.

 

ŞEBNEM ÇAPA

Modacı, hâlâ bir genç kız kadar enerjik, aktif ve güleryüzlü. Yıllar evvel verdiği bir röportajda 'sahaja yoga' yaptığından bahsetmişti. Çapa, sık sık Hindistan ve Uzakdoğu ülkelerine gidiyor. En son Hindistan'da katıldıkları bir yerel düğünden fotoğraflar paylaştı.

 

 

TUĞÇE KAZAZ KENDİNİ HAYIR İŞLERİNE ADADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin