Ünlülerin olaylı siyaset paylaşımları!

Dün gerçekleşen 2. seçim turu sonrası işler ünlü camiasında da karıştı! Peki hangi ünlü hangi partiye oy verdi? Birce Akalay, Kemal Kılıçdaroğlu'na neden mektup yazdı? Alişan ne açıklama yaptı? Ahsen Eroğlu ülkeyi terk mi ediyor? Hayko Cepkin kimdir? Serkay Tütüncü kimdir?

Pınar Alçiçek
29 Mayıs 2023 - 10:18
Magazin

28 Mayıs günü gerçekleşen 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası ünlü isimlerin paylaşımları sosyal medyayı alabora etti! Peki hangi isimler hangi partiyi destekledi? Hangi sanatçı ne paylaşımı yaptı? İşte detaylar!

23-05/29/oyuncu-ahsen-eroglu-secim-sonucunun-ardindan-15969690_4208_m.jpg

Genç oyuncu Ahsen Eroğlu, seçim sonucunun açıklanmasının ardından ülkeyi terk edeceğini “Bugün sandık başında dürüstçe çalıştım, sağ sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil, ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım… Buna rağmen her şey karman çormandı. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar, her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum.

Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için bir çözüm yolları bulmaya gideceğim. Ne zaman olur bilemem ama insan gibi yaşamak istiyorum. Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık görmek istemiyorum. Neyse bu böyle uzar gider. İçinde sevgi ve dürüstlük olan herkese sarılıyorum… Efendim sevgiler…” açıklamasıyla duyurdu.

İLGİLİ İÇERİK

23-05/29/son-yaz-haber-resim-b48b2667-5fd9-40de-aca2-60bed70124f0.jpg

Oyuncu Birce Akalay ise Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları açıklandıktan Kılıçdaroğlu'una ithafen sosyal medya üzerinden; "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Size tüm kalbimle teşekkür ederim. Teşekkürüm, bir sanatçı olarak siyasetten bağımsız, kalpten bir teşekkürdür böyle bilinsin isterim. İçimizde, tüm halkımızı kapsayan sonsuz birlikteliğimize ve mevcudiyetimize, ülkemizin bekasına ve refahına dair yeniden yeşerttiğiniz umut için,
Geçmişteki tüm hatalarınızı kabul etmekle birlikte bizi bilgi ışığında barışçıl bir yola koşulsuz ışıkla ve heyecanla yeniden donattığınız için, Önünde gururla durduğunuzu hissettiğim ALTI OK’un felsefesini gerçek anlamda yaşadığınız ve tüm gençlerimizin zihninde yeniden tazelediğiniz için.
Katıldığınız açık oturumda ardınızda sizi izleyen ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden bir gün olsun ayrılmadığınız için… Sevgi ve adelet bizim sonsuz yolumuzdur. Her daim böyle olacak. Muhtaç olduğumuz kudretin adresine zaten vakıfız. Çalışmaya devam edeceğiz. Varolun sağ olun… Başarınız, sağlığınız daim olsun. Sevgi ve saygılarımla….” ifadeleriyle destek paylaşımında bulundu.

İLGİLİ İÇERİK

23-05/29/63b6c417-2088-ea11-80f7-a0369f7d1486.jpg

Türkiye'yi uzun zaman önce terk eden eski oyuncu Tolga Karel, sosyal medya üzerinden "Evet ne demiştim sayın Kılıçdaroğlu verdiğiniz emekler için teşekkürü bir borç biliriz ve bir zahmet hemen bu gece istifanızı açıklayın! Eminim sizi bu millet emeklilik hayatınızda mutfakta hanımınızla patatesli yumurta yaparken ki programlarınızı çok daha severek izleyecektir" sözleriyle Kılıçdaroğlu'na seslendi.

İLGİLİ İÇERİK

23-05/29/hayko_cepkin_den_kilicdaroglu_na_cagri_halki_kesmiyor_h99278_4d243.jpg

Şarkıcı Hayko Cepkin ise “Eveeeet sonuçları sabırla bekledik şimdi gerçekler vakti. Sevgili Kemal bey 20 yıl içindeki şartları, adil olmayan mücadeleyi de göz önünde bulundurarak, azimli bir kampanya süreci yürüttüğünüzün hakkını vermeliyiz. Ama maalesef yeterli değil siz de takdir edersiniz ki. En yüksek oy oranına sahip muhalif parti olduğunuz için, oylar bölünmesin bir noktada toplansın diye birçok seçmen CHP ye oy vermektedir. Bu maalesef partinizin oy oranının gerçeğidir” ve

“Her seçim zamanı ‘bakın bu çok önemli, son seçim, bu kez bitti, oy verin, sandığı bırakmayın’ vesaire söylemleri ile muhalif kesim umut deresinde çalkalana çalkalana raftingçi oldu. 20 yıl az bir süre değil ve görüyoruz ki bu uzuuuun süreçte maalesef partiniz bünyesi, elini güçlendirebilecek, organize olabilecek gerçekçi, somut ve yeterli adımlar atamamış. ‘Mağlup olsak da bu seçimin kazananı biziz’ gibi bir istatistik yüzde hesabı da bu halkı artık kesmez. CHP kadrolarının kökten yenilenmesi, gerekli istifaların yapılıp, ‘muhalefet’ olarak hayata devam etme rahatlığında değil de, gerçekten ‘iktidar’ olma gerçekliğine sarılmış yeni kadrolar yaratılması esastır, kaçınılmazdır. 20 yılda halka umut ve veya lider olabilecek sadece iki isim öne çıkarılabilmiştir. Malumunuz onlar da Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş beyler” dedi.

İLGİLİ İÇERİK

23-05/29/asdf.jpg

AKP'yi desteklediğini her fırsatta dile getiren şarkıcı Alişan ise "Büyük hizmetler, 20 yılı aşkın bir süre milleti için çalışan ve hep kazanan büyük lider. İnşallah hizmetlere devam, çok daha iyi olacak her şey. Türkiye liderini bir kez daha seçti. Biz Ankara'ya uğurladık Sayın Cumhurbaşkanımızı şimdi bütün dünyaya seslenecek. Dinlesin dünya..." paylaşımında bulundu.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin